Meniu

SPORTING ÎNTOARCE MECIUL

VITORIA GUIMARARES

Acest meci din prima ligă portugheză opune Vitoria Guimaraes și Sporting Portugalia pe Estádio D. Afonso Henriques. Cu 36 de puncte, gazdele se află pe locul șase, în timp ce campioana în exercițiu se află pe locul doi, cu 64 de puncte. Vitoria Guimaraes a urcat pe locul șase în clasament după două victorii în ultimele două meciuri. Cu toate acestea, se află la nouă puncte de locurile din Europa League.

Vitoria Guimaraes a fost greu de învins pe teren propriu în acest sezon, pierzând doar trei meciuri acasă. Trei din ultimele patru meciuri disputate acasă s-au încheiat cu victorii. În ultimele șase confruntări cu Sporting, clubul gazdă nu a câștigat niciun meci, pierzând cinci și remizând unul. Ultima dată au învins-o pe Sporting într-o victorie pe teren propriu în 2018.

sportSPORTING LISABONA

Sporting vine după o victorie cu 2-0 în fața lui Moreirense în meciul precedent. Această victorie și-a extins seria de invincibilitate în campionat la șapte meciuri. În condițiile în care ambele echipe au jucat 26 de meciuri, ele se află încă la șase puncte în spatele liderului Porto. Sporting a fost, de asemenea, pe val în deplasare, fiind neînvinsă în ultimele cinci meciuri de campionat în deplasare.

Ei trebuie să câștige acest meci pentru a menține presiunea asupra lui Porto, sperând în același timp că liderul va pierde puncte. Sporting a pierdut doar două meciuri în acest sezon, ambele în deplasare, dar vor fi încrezători în capacitatea lor de a câștiga acest meci, deoarece au un record puternic împotriva Vitoria Guimaraes.Vitoria Guimaraes are șanse mici să se califice în Europa în sezonul următor din cauza dificultății de a acoperi o diferență de nouă puncte, dar își va dori să o învingă pe Sporting. Vizitatorii, pe de altă parte, sunt conștienți de faptul că orice altceva mai puțin de trei puncte va pune capăt oricăror ambiții de a-și apăra coroana. Sporting este alegerea noastră pentru a câștiga acest meci.


PUNCTE CHEIE:

  • În șase din ultimele opt meciuri ale echipei Vitoria Guimaraes s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Nu au reușit să păstreze o foaie albă în ultimele 10 meciuri.
  • În ultimele zece meciuri disputate pe teren propriu de Vitoria Guimaraes au marcat ambele echipe.
  • În patru din ultimele cinci meciuri ale lui Sporting s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • Sunt neînvinși în ultimele opt meciuri disputate în deplasare în toate competițiile.