Meniu

UN NOU SUCCES PENTRU JUVE

JUVENTUS

Pentru acest meci din etapa a 19-a din Serie A italiană, Juventus primește pe Allianz Stadium pe Cagliari. Cu 31 de puncte, echipa gazdă se află pe locul 6, în timp ce adversarii se află pe locul 19, cu 10 puncte. Juventus, care a fost atât de des identificată cu posibilul câștigător în ultimul deceniu, se luptă acum pentru un loc în Europa League. Acum se află pe locul trei în Conferința Europa, la cinci puncte în spatele lui Napoli, care se află pe locul patru în Liga Campionilor. Napoli are și ea un meci facil înainte.

Juventus este pe val, fiind neînvinsă în ultimele patru meciuri de campionat dar au un bilanț lamentabil pe teren propriu, cu patru victorii, trei înfrângeri și o remiză. Cel mai recent meci pe teren propriu a fost o victorie cu 1-0 în Liga Campionilor împotriva lui Malmo. În ultimele zece meciuri, Juventus a suferit doar două înfrângeri, ambele survenite în meciuri consecutive cu Chelsea și Atalanta.

JUVEN


CAGLIARI

Cagliari va spera la o victorie, altfel va fi sortită retrogradarii în Serie B în sezonul următor. Cu 10 puncte, se află pe locul 19, la două puncte de salvare. Au o singură victorie în campionat în ultimele unsprezece meciuri, ceea ce indică faptul că jocul lor recent a fost teribil. Sarcina lor în această confruntare este cu atât mai dificilă cu cât ultima victorie în deplasare, în fața lui Juventus, a fost obținută doar în 2009.

Au cel mai slab bilanț în deplasare din campionat fiind singura echipă care încă nu a câștigat în deplasare în acest sezon. Cagliari a reușit să înscrie doar cinci goluri în opt meciuri, cu o medie de 0,62 goluri pe meci.


Juventus știe că o victorie este esențială dacă vrea să concureze pentru un loc în Liga Campionilor, în timp ce Cagliari are nevoie de puncte pentru a evita retrogradarea. Incapacitatea lui Cagliari de a înscrie în deplasare, combinată cu incapacitatea lui Juventus de a marca, ar trebui să ducă la un triumf cu scoruri mici pentru gazde. Credem că Juventus va câștiga cu mai puțin de 2,5 goluri marcate.


PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele șase meciuri ale lui Juventus au avut sub 2,5 goluri.
  • Nu au marcat mai mult de 2 goluri într-un meci de campionat în ultimele 12 partide.
  • Doar o singură dată în ultimele nouă meciuri au marcat ambele echipe.
  • În ultimele trei meciuri ale lui Cagliari s-au marcat peste 3,5 goluri, dar în cele trei meciuri anterioare s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • Nu au reușit să marcheze în cinci din ultimele șase meciuri disputate în deplasare.