Meniu

BARCA SMULGE UN EGAL LA SEVILLA

SEVILLA

În acest sezon s-a produs o inversare de roluri între cele două echipe, Barcelona urmărind titlul în La Liga, iar Sevilla luptând pentru un loc european. Pentru acest meci din etapa a 18-a, Sevilla va primi vizita Barcelonei pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan. Cu 37 de puncte, gazdele se află pe locul doi, în timp ce oaspeții sunt pe locul șapte, cu 27 de puncte. Sevilla are o serie de trei victorii consecutive în campionat, reducând la cinci puncte distanța față de liderul Real Madrid.

Ei au avut un record remarcabil pe teren propriu în acest sezon, fiind neînvinși cu șapte victorii și un egal în opt meciuri. Sevilla a pierdut doar unul din ultimele șase meciuri, iar acea înfrângere a venit în Liga Campionilor, împotriva lui Salzburg. În acest sezon, au pierdut doar două din cele 17 meciuri din La Liga. Cel mai recent meci al lor a fost o victorie cu 2-1 în fața campioanei în exercițiu Atletico Madrid.

barc

BARCELONA

Barcelona se află la 15 puncte în spatele marei lor rivale, Real Madrid. În urma plecării jucătorilor lor vedetă, aceștia se află în plin proces de reconstrucție. În cel mai recent meci împotriva lui Elche, tânăra lor echipă și-a demonstrat atât partea bună, cât și cea teribilă. Au irosit un avantaj de 2-0, înainte de a înscrie un gol în finalul partidei și de a obține un triumf cu 3-2.

Barcelona se află în prezent în afara pozițiilor de calificare europeană, aflându-se la doar două puncte în spatele lui Real Sociedad, pe locul șase, care deține ultimul loc în Europa. Au un record teribil în deplasare în acest sezon, cu o singură victorie în șapte meciuri. Celelalte patru meciuri în deplasare s-au soldat cu două înfrângeri și patru remize. Victoria Barcelonei în fața lui Elche a fost prima din cinci meciuri în toate competițiile.


Sevilla va fi disperată să câștige primul meci de campionat împotriva Barcelonei din ultimii șase ani și nu va avea o șansă mai bună decât împotriva unui club tânăr și lipsit de experiență. Vor avea nevoie de o victorie pentru a avea o șansă la coroană, iar recordul lor de acasă face ca acest lucru să fie o posibilitate clară. Alegem Sevilla pentru a obține acea victorie evazivă și pentru a menține presiunea asupra lui Real Madrid, care se află în prezent pe primul loc.


PUNCTE CHEIE:

  • Sevilla nu a mai învins Barcelona în La Liga de la o victorie pe teren propriu în 2015.
  • Șase din ultimele șapte meciuri ale Sevillei au produs sub 2,5 goluri.
  • Înfrângerea suferită pe teren propriu în fața lui Lille în Liga Campionilor este singura înfrângere în ultimele 17 meciuri pe teren propriu.
  • În cinci din ultimele șase meciuri ale Barcelonei s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Barcelona a reușit să păstreze doar o singură foaie albă în ultimele opt meciuri în deplasare.