Meniu

VICTORIE IMPORTANTĂ PENTRU LEVERKUSEN

WOLFSBURG

Acest meci din Bundesliga opune Wolfsburg și Bayer Leverkusen pe Volkswagen Arena. Cu 31 de puncte, echipa gazdă se află pe locul 12, în timp ce oaspeții sunt pe locul 3, cu 45 de puncte. Ambele echipe au disputat în total 26 de meciuri. Cea mai recentă confruntare a lui Wolfsburg s-a încheiat cu o înfrângere cu 3-2 în fața lui Freiburg, a doua înfrângere în ultimele patru meciuri de campionat. Ei au pierdut doar o singură dată în ultimele patru meciuri pe teren propriu, ceea ce reprezintă o îmbunătățire semnificativă după ce anterior au pierdut trei la rând.

Cu o remiză, Wolfsburg a câștigat trei din ultimele patru meciuri împotriva lui Bayer Leverkusen. În precedentele opt meciuri câștigaseră doar unul dintre ele. Cea mai recentă înfrângere a lui Wolfsburg a fost a 13-a din acest sezon; ultima dată pierduseră atât de multe după 26 de meciuri în campania 2004/05. În sezonul trecut, aveau cu 20 de puncte mai mult în această perioadă.

WOLS

BAYER LEVERKUSEN

Bayer Leverkusen a fost eliminată din Europa League după ce a pierdut cu 1-0 în penultimul meci cu Atalanta. De asemenea, pierduseră și în prima manșă în fața echipei italiene. Bayer Leverkusen are acum patru meciuri fără victorie și a pierdut trei din ultimele patru partide în toate competițiile. În ultima partidă din campionat, a fost învinsă acasă cu 1-0 de Köln. În prezent, se află pe locul trei, primele patru echipe calificându-se pentru Liga Campionilor în sezonul următor.

Cursa pentru primele patru locuri este strânsă, cu Bayer Leverkusen pe locul al treilea, la doar un punct în fața lui Hoffenheim, pe locul al șaselea. Bayer Leverkusen a câștigat patru din ultimele cinci întâlniri în deplasare cu Wolfsburg, ceea ce echivalează cu numărul de victorii obținute în precedentele 19 vizite pe Volkswagen Arena.
Wolfsburg a avut un sezon îngrozitor, o mare parte din acest lucru putând fi atribuit apărării lor slabe. Ei vor încerca să câștige pentru prima dată acasă împotriva lui Bayer Leverkusen din 2015, dar nu va fi ușor. Bayer Leverkusen este foarte conștientă că orice mai puțin de trei puncte îi va face să cadă din primele patru locuri. În acest meci, mergem cu pariul peste 2,5 goluri.