Meniu

AS ROMA O SURCLASEAZĂ PE LAZIO

AS ROMA

Rivalii de la Roma, AS Roma și SS Lazio, se vor întâlni în etapa a 30-a din Serie A italiană. Gazdele se află în prezent pe locul șapte, cu 48 de puncte, și vor să urce pe locul șase și Lazio se află pe locul cinci, cu 49 de puncte. Cursa pentru un loc în Europa în sezonul viitor a început, iar aceste două echipe au la dispoziție doar opt meciuri pentru a-și demonstra valoarea.

Roma are un meci în Liga Conferințelor Europa înainte de acest meci, ceea ce ar putea fi un avantaj pentru ei, având în vedere lipsa de implicare a lui Lazio la mijlocul săptămânii. Roma este neînvinsă în precedentele opt meciuri de campionat, deși are doar patru victorii și nu a reușit să înscrie mai mult de un gol în trei dintre ele. Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri de campionat, în timp ce au avut trei meciuri fără gol în ultimele patru meciuri de campionat disputate acasă.

laz


LAZIO

Lazio a dominat-o pe Roma în întâlnirile anterioare, câștigând cu 3-2 în cea mai recentă confruntare, a treia în șase meciuri cu Roma. Nu au niciun angajament la mijlocul săptămânii, așa că se vor odihni mai mult în vederea meciului de duminică. Lazio a câștigat două meciuri consecutive cu Cagliari și Venezia pentru a întrerupe o serie de patru înfrângeri. Acesta va fi un meci mai dificil decât ultimele două, dar victoriile le vor da, fără îndoială, impulsul de care au nevoie.

Cele mai bune performanțe recente ale lui Lazio în Serie A au venit în deplasare; aceștia au rămas neînvinși în ultimele patru meciuri, câștigând trei dintre ele. Lazio a marcat trei goluri și a păstrat trei meciuri fără gol în aceste trei partide. S-au marcat peste 2,5 goluri în patru din precedentele cinci întâlniri din deplasare din campionat.Roma vine după o serie fantastică, fiind neînvinsă în ultimele șase meciuri și păstrând trei meciuri fără gol primit în ultimele patru. Lazio a câștigat două meciuri la rând, după ce nu a mai câștigat de mult timp. S-au pregătit perfect pentru acest meci și, după ce au dominat acest meci, vor dori să continue așa. Cu toate acestea, având în vedere forma recentă a celor două echipe, o remiză pare a fi cel mai probabil rezultat.


PUNCTE CHEIE:

  • Roma este neînvinsă în ultimele șase meciuri.
  • Roma are trei meciuri fără gol primit în ultimele patru.
  • Lazio are două victorii în ultimele șase meciuri.
  • Lazio are trei meciuri fără gol în ultimele patru meciuri în deplasare.
  • Roma are o victorie în șase întâlniri cu Lazio.