Meniu

REAL, ZDROBITĂ DE BARCELONA

REAL MADRID

Barcelona trebuie să se concentreze în acest moment pe meciul din Europa League cu Galatasaray, dar nu se poate nega că meciul El Clasico de duminică va fi pe gânduri. Catalanii vor merge la Madrid pentru a treia oară în acest sezon, de data aceasta în La Liga, pentru a înfrunta Real Madrid. Diferențele sunt mari înainte de acest meci; Real Madrid conduce în clasament cu 66 de puncte, cu 15 în fața Barcelonei, ocupanta locului trei, care are un meci în minus. Real Madrid va beneficia de odihnă suplimentară datorită absenței unui meci la mijlocul săptămânii. Real Madrid a câștigat precedentele cinci meciuri la rând și și-a recăpătat simțul golului, precum și îmbunătățiri semnificative în defensivă.

Real a marcat 14 goluri și a primit doar două în ultimele cinci meciuri, care includ victorii împotriva lui PSG și Real Sociedad. În patru din ultimele cinci meciuri, au marcat trei sau mai multe goluri. Real Madrid are o serie recentă de cinci victorii și o serie de șase meciuri fără înfrângere împotriva Barcelonei, așa că va fi încrezătoare în această întâlnire. Karim Benzema are opt goluri în ultimele cinci meciuri și va fi un jucător cheie în această confruntare. Niciun atacant din La Liga nu este într-o formă mai bună în acest moment decât francezul, dar el este încă incert după ce a șchiopătat împotriva Mallorca.

barc

BARCELONA

Barcelona are un program încărcat în următoarele zile, deoarece se deplasează la Galatasaray pentru un meci din Europa League, care este acum la egalitate, 0-0, după prima manșă. Apoi urmează o altă întâlnire în deplasare cu marea rivală Real Madrid. Le va fi greu să își imagineze că adversarii lor nu au activitate la mijlocul săptămânii, dar Barcelona, care a pierdut ultimele șase întâlniri cu Real Madrid, ar trebui să fie capabilă să depășească toate aceste obstacole. Ei sunt neînvinși în ultimele cinci meciuri și au avut performanțe bune sub comanda lui Xavi Hernandez. Barcelona a fost într-o formă oribilă în prima întâlnire de campionat dintre aceste două echipe, dar a schimbat cursul situației înainte de acest meci.

Au făcut câteva achiziții bune, iar lucrurile arată bine pentru echipă în acest moment. Au marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele cinci meciuri din campionat. Nu au mulți jucători care să poată egala forma actuală a lui Karim Benzema, deși Pierre Emerick Aubameyang și Ferran Torres au avut performanțe bune în ultima vreme. Apărarea Barcelonei s-a îmbunătățit, de asemenea, în ultimele meciuri de campionat, cu două meciuri fără goluri în ultimele trei partide. Ei au câștigat cinci din ultimele zece meciuri de campionat în deplasare.

Real Madrid este neînvinsă în 24 de meciuri pe teren propriu în La Liga și vine în această întâlnire cu cinci victorii în ultimele cinci meciuri. De asemenea, au învins Barcelona în ultimele cinci întâlniri și vin în acest meci cu o serie puternică de goluri marcate. Încă nu este clar dacă îl vor avea pe căpitanul lor, Karim Benzema, în acest meci, ceea ce este crucial. Barcelona are un meci la mijlocul săptămânii înainte de a se confrunta cu Real Madrid și, în ciuda faptului că și-a găsit picioarele după un început dificil, vor fi outsideri în acest meci. Cu ambele echipe în plină ascensiune, pariați ca marcheaza ambele echipe.


PUNCTE CHEIE

  • Real Madrid are cinci victorii consecutive în fața Barcelonei.
  • Barcelona este neînvinsă în ultimele 10 meciuri de campionat disputate în deplasare
  • Real Madrid are cinci victorii consecutive înainte de acest meci.
  • Barcelona a marcat cel puțin două goluri în fiecare din ultimele cinci meciuri de campionat.
  • Fiecare dintre ultimele patru întâlniri dintre aceste două echipe a produs peste 2,5 goluri.