Meniu

BETIS O ZDROBEȘTE ȘI PE ESPANYOL

ESPANYOL

În acest meci din etapa a 22-a din La Liga, Espanyol o primește pe Betis pe RCDE Stadium. Cu 27 de puncte, gazdele se află pe locul 11, în timp ce oaspeții sunt pe locul 3, cu 37 de puncte. După un 2-2 cu Cadiz în ultimul meci, Espanyol va fi cu moralul ridicat. Ar fi putut să se teamă că au pierdut meciul atunci când adversarii au marcat în minutul 91, pentru ca ei să egaleze în minutul 96. Espanyol a pierdut cea mai recentă confruntare pe teren propriu cu Elche, punând capăt unei serii de șapte meciuri fără înfrângere acasă.

Ei au un record fantastic pe teren propriu, cu doar două înfrângeri în campionat în tot sezonul. Forma lor recentă va fi îngrijorătoare, deoarece au pierdut ultimele trei meciuri în toate competițiile. Mallorca i-a eliminat, de asemenea, din Copa del Rey în această perioadă.

betsi



BETIS SEVILLA

Betis se află în mijlocul unuia dintre cele mai bune sezoane din ultima vreme, iar în prezent se află pe poziția a treia. Au patru puncte avans față de Atletico Madrid, campioana în exercițiu, cu un meci jucat în plus. Cea mai bună clasare a lui Betis în acest secol a fost locul patru în sezonul 2004/05, în timp ce ultima apariție în Liga Campionilor a fost în sezonul 2005/06.

În cel mai recent meci de campionat, a învins-o pe Alaves cu 4-0, marcând prima victorie în patru meciuri. În ultimele opt meciuri disputate în deplasare, în toate competițiile, au pierdut doar de două ori. Una dintre aceste înfrângeri a avut loc în campionat, în timp ce cealaltă a avut loc în Europa League.


Betis are un palmares solid împotriva lui Espanyol, având șapte victorii în ultimele opt întâlniri. Cu doar două înfrângeri pe teren propriu, Espanyol a demonstrat că este o echipă greu de învins. Ambele echipe s-au luptat pentru a păstra foile curate, prin urmare, credem că Betis va câștiga sau va fi un scor egal.


PUNCTE CHEIE:

  • În ultimele opt meciuri ale lui Espanyol s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • În toate cele opt meciuri au marcat ambele echipe.
  • Espanyol nu a reușit să păstreze o foaie albă în ultimele zece meciuri.
  • În șapte din ultimele nouă meciuri ale lui Betis s-au marcat peste 2,5 goluri.Betis nu a reușit să înscrie decât în ultimele 14 meciuri
  • Betis este neînvinsă în ultimele 8 directe