Meniu

LEIPZIG CÂȘTIGĂ CUPA GERMANIEI

Fribourg și Leipzig joacă în finala Cupei Germaniei pe Olympiastadion pentru a încheia sezonul fotbalistic german. Ambele echipe au avut clasări contrastante în Bundesliga, Leipzig câștigând și remizând ultimele două meciuri, iar Fribourg pierzând ultimele două. Cu două meciuri înainte de final, aveau într-adevăr un punct avans față de Leipzig, dar două înfrângeri le-au distrus speranțele de Liga Campionilor.

FRIBOURG

Fribourg a avut un parcurs remarcabil în Cupă, învingându-le pe Bochum și Hoffenheim în 16-imile de finală și, respectiv, în sferturile de finală. Au avut un meci mult mai ușor în semifinale, învingând Hamburger SV din Bundesliga 2. Ajungând în finală, vor fi neliniștiți de forma lor recentă, deoarece au câștigat doar unul dintre ultimele patru meciuri în toate competițiile. Fribourg are un avantaj semnificativ prin faptul că a câștigat ultimele trei runde în deplasare.

frib

LEIPZIG

Leipzig va fi încurajată de performanța din Bundesliga, care i-a permis să se califice în Liga Campionilor. Acest meci are un plus de intrigă, deoarece ambele cluburi au remizat 1-1 în precedentele două întâlniri din acest sezon, dar va exista un învingător în cea de-a treia întâlnire. Leipzig a învins cluburi din Bundesliga 2 în 16-imile și sferturile de finală, dar a avut parte de o semifinală dificilă cu Union Berlin, pe care a câștigat-o cu 2-1.

Ei au câștigat doar două din ultimele șase meciuri în toate competițiile, dintre care două în Europa League. Leipzig a pierdut în semifinale în fața lui Rangers, după ce a câștigat prima manșă cu 1-0, dar a pierdut a doua cu 3-1.

După acest meci, care este al treilea al acestor echipe din acest an, va exista un câștigător. Ambele echipe au jucat recent meciuri cu scoruri mari, dar rămâne de văzut dacă se vor retrage în carapacea lor pentru finala Cupei. Leipzig a câștigat toate cele cinci meciuri disputate împotriva lui Fribourg, în timp ce trei dintre ele s-au încheiat la egalitate. Fribourg să câștige sau să egaleze acest meci cu peste 2,5 goluri marcate este pronosticul nostru.

PUNCTE CHEIE:

  • În ultimele opt meciuri ale lui Fribourg s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Nu au reușit să păstreze o foaie albă în ultimele cinci meciuri.
  • În șapte din ultimele opt meciuri ale lui Fribourg au marcat ambele echipe.
  • În trei din ultimele patru meciuri ale lui Leipzig, ambele echipe au marcat.
  • Au marcat în ultimele 16 meciuri disputate în deplasare.