Meniu

21 Noiembrie 16:00 Manchester City - Everton

MANCHESTER CITY

Everton nu a avut cel mai mare noroc în ultima vreme și va avea un alt adversar foarte dificil, Manchester City, în etapa a 12-a din Premier League. City se află pe locul doi, cu 23 de puncte, la trei puncte în spatele liderului Chelsea, în timp ce Everton este pe poziția a 11-a, cu 15 puncte. Gazdele au avut până acum a doua cea mai bună apărare din campionat, primind doar șase goluri și păstrând două meciuri fără gol primit în ultimele cinci partide.

Au marcat două sau mai multe goluri în trei dintre ultimele cinci meciuri. Au marcat cel puțin un gol în fiecare din ultimele cinci meciuri și vor fi încinși pentru acest meci după ce au câștigat patru din ultimele șase meciuri de campionat pe teren propriu. Acest meci se va juca fără Aymeric Laporte, care este suspendat, și Ferran Torres, care este accidentat.

everton


EVERTON

Everton traversează o fază dificilă, iar managerul Rafa Benitez simte în mod clar căldura. Mai mulți jucători cruciali, printre care golgheterul Dominic Calvert-Lewin, fundașul Yerry Mina și mijlocașii Andre Gomes și Abdoulaye Doucooure, sunt accidentați pentru spaniol. Vizitatorii au pierdut trei din ultimele cinci meciuri și au încasat până acum 16 goluri în campionat.

Ei nu au reușit să marcheze în două dintre precedentele cinci meciuri, primind nouă goluri și păstrând doar o singură foaie albă. Forma din deplasare a lui Everton nu este mai bună; nu au câștigat în ultimele trei meciuri disputate în deplasare și au un record slab împotriva lui Manchester City. Ei vin în acest meci cu o serie de opt meciuri pierdute împotriva lui City.

sbt554


Ultimul meci al lui Manchester City înainte de pauza internațională a fost o victorie simplă împotriva arhicunoscutei Manchester United. Ei sunt pe val și vor căuta să își revină după înfrângerea surprinzătoare suferită în fața lui Crystal Palace în cel mai recent meci de acasă. Intrând în acest meci, au stabilit controlul devreme în întâlnirile recente și, având în vedere forma lui Everton, nu ne așteptăm ca City să aibă probleme mari în a le face față. City pentru a înscrie în prima repriză este un pariu sigur.



PUNCTE CHEIE:

  • Manchester City a marcat în prima repriză în trei din ultimele cinci meciuri de campionat.
  • Manchester City are patru victorii în ultimele șase meciuri de campionat disputate acasă.
  • Everton are opt înfrângeri consecutive împotriva lui Manchester City.
  • Everton a primit gol în prima repriză în patru din ultimele șase meciuri împotriva lui City.
  • Everton are un singur meci fără gol primit în ultimele cinci partide.