Meniu

21 Noiembrie 18:30 Tottenham - Leeds

TOTTENHAM

Leeds United nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor după o campanie puternică în sezonul trecut și speră să revină pe drumul cel bun atunci când se va deplasa la Londra pentru a înfrunta Tottenham Hotspur. În clasamentul ligii, cinci puncte separă cele două echipe: Tottenham este pe locul nouă, cu 16 puncte, în timp ce Leeds este pe locul 15, cu 11 puncte. Tottenham vine după un egal 0-0 cu Everton, care a fost al doilea meci fără gol primit în cinci partide și a treia înfrângere în campionat.

Nu au marcat în ultimele trei meciuri de campionat, deși au avantajul de a juca acasă. Au pierdut doar împotriva lui Manchester United și Chelsea în ultimele cinci meciuri; au câștigat celelalte trei, iar aceasta ar trebui să fie o întâlnire mai ușoară. Spurs au șase victorii în ultimele zece meciuri de campionat disputate pe teren propriu, dar nu au păstrat o foaie albă în ultimele trei întâlniri de campionat pe teren propriu.

LEEDS


LEEDS

Leeds United vine după o remiză acasă cu Leicester City. Recordul lor în deplasare nu a fost atât de remarcabil. Leeds a câștigat doar unul dintre cele cinci meciuri de campionat disputate în deplasare în acest sezon, iar acesta a fost împotriva lui Norwich City, cea mai slabă echipă din campionat la acel moment. Leeds a avut deseori o apărare slabă, iar aceasta a fost sursa problemelor lor în acest sezon.

Ei nu au păstrat o foaie albă în ultimele cinci meciuri și au primit 18 goluri în primele 11 meciuri din campionat. Nu li se poate reproșa prea multe în atac, deoarece nu au reușit să înscrie decât în una dintre ultimele cinci întâlniri din campionat. În patru din ultimele cinci meciuri au fost mai puțin de 2,5 goluri, iar în trei dintre ele au marcat ambele echipe. Leeds nu a păstrat un scor alb în ultimele cinci meciuri disputate în deplasare în campionat, dar nu a reușit să înscrie decât o singură dată.

ROTIRI


Leeds United a avut o serie proastă în deplasare și se confruntă cu o echipă Spurs nerăbdătoare să își reia sezonul pe drumul cel bun. Tottenham are un record puternic pe teren propriu și, cu un nou manager la conducere, ne așteptăm la o luptă mai intensă aici. Deși este posibil să fie încă fragilă din punct de vedere defensiv, mizăm pe forma de acasă a lui Spurs pentru a conta, prin urmare optăm pentru o victorie acasă.


MAI CAUȚI NIȘTE PONTURI?:

20 Noiembrie 19:30 Liverpool - Arsenal

21 Noiembrie 19:00 Inter Milano - Napoli

21 Noiembrie 16:00 Manchester City - Everton


PUNCTE CHEIE:

  • Leeds nu are nicio foaie albă în cinci meciuri în deplasare.
  • Tottenham are șase victorii în 10 meciuri de campionat pe teren propriu.
  • Tottenham are două meciuri fără gol în ultimele cinci partide.
  • Leeds United are o victorie în cinci meciuri de campionat în deplasare.
  • Leeds United nu a reușit să înscrie în doar unul din ultimele cinci meciuri de campionat.