Meniu

INTER TRECE ȘI DE TORINO

INTER MILANO

Inter Milano este pe drumul cel bun pentru a-și apăra titlul din Serie A și a părut de neoprit în ultima vreme, lucru pe care speră să continue în meciul cu Torino, de acasă. Inter conduce în clasament cu 43 de puncte, în timp ce Torino se află pe locul 10, cu 25 de puncte. Inter a învins Salernitana cu 5-0 și are un avans de patru puncte în acest meci, care se va juca înaintea meciului lui Milan cu Napoli. Triumful lui Inter a fost a zecea victorie consecutivă în Serie A, în timp ce scorul fără gol primit a fost al cincilea consecutiv în campionat. Au marcat cel puțin două goluri în fiecare dintre precedentele cinci meciuri de campionat, pentru un total de 16 goluri. Lautaro Martinez a fost jucătorul lor remarcabil în față, marcând cinci goluri în ultimele cinci meciuri de campionat și patru goluri în ultimele trei meciuri de campionat pe teren propriu, și va fi favorit să înscrie si miercuri. Inter este cea mai bună echipă marcatoare din campionat în acest moment, cu 48 de goluri în 18 meciuri și o singură înfrângere în campionat.

MILAN


TORINO FC

Torino vine după o victorie cu 1-0 în fața Veronei, duminică, într-un meci din Serie A, al doilea meci fără gol primit în zece partide de campionat și primul în cinci. Ei vor dori să se capitalizeze acest lucru în timp ce se îndreaptă spre Milano, dar având în vedere forma recentă a lui Inter, cu siguranța acesta va fi un alt fel de meci. Torino este la fel de neînvinsă în ultimele patru meciuri de campionat, dar singurele victorii din ultimele cinci meciuri au venit în ultimele două. Atunci când joacă în deplasare nu prea sunt cel mai de încredere pariu. Au o singură victorie în deplasare în acest sezon în campionat și au patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri, cu un singur gol marcat în aceste cinci partide. În opt meciuri de campionat disputate în deplasare, Torino a păstrat doar o singură foaie albă.


Inter Milano este în flăcări; a spus clar că intenționează să-și apere cu succes titlul, iar pe baza performanțelor anterioare, Torino nu pare a fi o echipă capabilă să o oprească, mai ales având în vedere forma lor teribilă din deplasare. Atât în apărare, cât și în atac, campionii au fost excepționali. Lautaro Martinez s-a remarcat în atac și ne așteptăm ca acesta să înscrie și aici.


PUNCTE CHEIE:

  • Lautaro Martinez a marcat cinci goluri în ultimele cinci meciuri de campionat ale lui Inter.
  • Inter Milano are cinci meciuri consecutive fără gol primit în Serie A.
  • Inter Milano este neînvinsă în ultimele 10 meciuri de campionat.
  • Torino are o singură foaie albă în ultimele cinci meciuri de campionat.
  • Torino are o victorie în cele opt meciuri de campionat disputate în deplasare în acest sezon.