Meniu

WEST HAM, ELIMINATĂ DE TOTTENHAM

TOTTENHAM

Tottenham Hotspur va încerca să avanseze în sferturile de finală ale Cupei Ligii, jucând miercuri cu West Ham United într-un meci care se va agita toată Londra. Spurs a revenit la acțiune după o pauză de două săptămâni cu o remiză 2-2 împotriva lui Liverpool, într-o performanță remarcabilă pe teren propriu. Acum au ajuns la trei meciuri fără înfrângere, iar patru din precedentele cinci partide au produs peste 2,5 goluri. În sezonul trecut, au fost eliminați în ultimele etape de Manchester City, iar în acest sezon, s-au descurcat bine până acum, eliminându-le pe Burnley și Wolves din Premier League. Evoluția recentă al lui Spurs îi va ajuta, deoarece au jucat trei meciuri consecutive acasă și mai au încă două. Semnificația acestui palmares trebuie să fie în forma lor de acasă; nu au pierdut în ultimele cinci meciuri pe teren propriu și au nouă victorii în ultimele 12 meciuri pe teren propriu.

TOTT


WEST HAM UNITED

West Ham United nu mai este o forță de luat în seamă; performanțele lor recente au fost umilitoare. Au fost învinși cu 2-0 de Arsenal în cel mai recent meci al lor și au fost nevoiți să termine meciul în zece oameni, când Vladimir Coufal a fost eliminat în minutul 67. Nu numai că a fost a doua înfrângere în trei meciuri, dar a fost și al treilea meci în care nu au marcat, obținând doar o singură victorie În ultimele șase meciuri. Nici în deplasare nu stau mult mai bine, unde Hammers au pierdut trei din ultimele cinci meciuri și au câștigat doar unul din ultimele șase. Având în vedere forma recentă a lui Tottenham pe teren propriu, va fi o înfruntare dificilă pentru ei. Au eliminat Manchester United și Manchester City în primele două întâlniri din Cupa Ligii și vor spera la un rezultat similar în această seară.


West Ham a avut o perioadă proastă de formă, iar amânarea meciului cu Norwich ar fi trebuit să servească drept semnal de alarmă. Spurs au avut o evoluție extraordinară acasă în acest sezon, în ciuda unei scăderi în ofensivă și a unui record slabuț până la acest meci. Spurs au fost impresionanți împotriva lui Liverpool duminică și par a fi favoriți pentru a câștiga acest meci. Acesta este un meci pe care ar trebui să pariați pe victoria echipei gazdă.


PUNCTE CHEIE:

  • West Ham are o singură victorie în ultimele șase meciuri.
  • West Ham nu a reușit să înscrie în ultimele trei meciuri.
  • Tottenham are nouă victorii în 12 meciuri pe teren propriu în acest sezon.
  • Tottenham a marcat cel puțin două goluri în ultimele trei meciuri.