Meniu

HULL CÂȘTIGĂ ÎN DEPLASARE

BOURNEMOUTH

În acest meci din etapa 27 a campionatului, Bournemouth primește pe Vitality Stadium pe Hull City. Cu 49 de puncte, gazdele se află pe locul 2, în timp ce oaspeții sunt pe locul 19, cu 26 de puncte. Bournemouth vine după o înfrângere cu 3-2 în fața lui Luton Town, în care a primit golul victoriei în minutul 96. Acum se află la cinci puncte în spatele liderului Fulham, iar speranțele lor la titlu au fost grav afectate în urma acestei înfrângeri.

Forma lor recentă pe teren propriu a fost îngrijorătoare, deoarece au câștigat doar două din ultimele cinci meciuri, obținând doar șapte puncte din cincisprezece posibile. Forma lor în campionat este, de asemenea, teribilă, cu doar două victorii în ultimele nouă meciuri, dar câștigaseră 10 din cele 12 meciuri anterioare. Bournemouth nu a mai jucat împotriva lui Hull decât în Premier League, în 2016, când a triumfat cu 6-1.HULL
HULL

Hull va fi optimistă la această întâlnire după ce a pus capăt seriei de 10 meciuri fără înfrângere a lui Blackburn Rovers, cu o victorie cu 2-0 în ultima etapă. Hull nu mai câștigase de șapte meciuri în toate competițiile înainte de acest meci, pierzând precedentele patru. Victoria a fost crucială, deoarece a atenuat temerile legate de retrogradare, iar acum sunt la șapte puncte de zona retrogradării.

Ei au reușit doar 11 puncte în 13 meciuri în deplasare în acest sezon, ceea ce reprezintă al treilea cel mai slab bilanț în deplasare din campionat. Hull are un palmares solid împotriva lui Bournemouth, având doar două înfrângeri în 15 meciuri împotriva lor, cu opt victorii și cinci remize.Bournemouth trebuie să câștige la trei puncte, altfel diferența dintre ei și Fulham se va mări la opt puncte. Acest decalaj poate fi prea mare pentru a fi recuperat, prin urmare o victorie este esențială pentru ei. Hull are un record teribil în deplasare, așa că nu ne așteptăm ca ei să îi supere pe gazde. Mergem cu Bournemouth să câștige cu un scor sub 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Patru din ultimele șase meciuri de campionat ale lui Bournemouth au avut sub 2,5 goluri.
  • Bournemouth a pierdut doar de două ori pe teren propriu în acest sezon.
  • Au trei meciuri fără gol în ultimele șase meciuri pe teren propriu.
  • În ultimele trei meciuri de campionat ale lui Hull s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • În toate aceste trei meciuri a marcat doar o singură echipă.