Meniu

SE DESPRINDE LIDERUL?

TRABZONOSPOR

Liderul campionatului Superligii Turciei, Trabzonspor, întâlnește Gaziantep pe stadionul Medical Park. Cu 30 de puncte, gazdele au un avans de șapte puncte în fruntea campionatului, în timp ce Gaziantep se află pe locul 12, cu 15 puncte. Ambele echipe au disputat în total 12 meciuri. Trabzonspor este neînvinsă în acest sezon în campionat, cu nouă victorii și trei remize. Au fost fantastici în deplasare, cu 19 puncte, dar au obținut doar 11 puncte acasă, deși au jucat cu două meciuri mai puțin acasă. Trabzonspor a câștigat Superliga de șase ori în total, cea mai recentă victorie fiind obținută în 1984.

Dacă își păstrează forma de la începutul sezonului, așteptarea de 37 de ani a fanilor lor ar putea lua sfârșit. În ultimele 11 meciuri de campionat, nu au pierdut acasă. În luna august a acestui an, au fost învinși acasă de Alanyaspor în campionat.

tbz-gzpGAZIANTEP

Cu 15 puncte, Gaziantep se află confortabil la mijlocul clasamentului, dar va trebui să înșire câteva victorii dacă vrea să lupte pentru un loc european. Acum se află la șase puncte în spatele acestor locuri atrăgătoare. Ei au o victorie cu 2-0 pe teren propriu cu Kasimpasa în această întâlnire.

Nu au mai câștigat două meciuri la rând în acest sezon. Gaziantep are un record teribil în deplasare, cu cinci înfrângeri și un egal în șase meciuri. Au marcat doar patru goluri în aceste șase partide, primind 14 goluri, la o medie de 2,3 goluri pe meci. În precedentele opt meciuri, Gaziantep nu a învins Trabzonspor.


Vizitatorii nu au nicio victorie în deplasare în acest sezon și au al doilea cel mai slab bilanț în deplasare din campionat. Gazdele au un sezon minunat și vor fi sigure de victorie, având în vedere că nu au pierdut niciodată în fața lui Gaziantep. Ne așteptăm să își mențină forma bună și să învingă Gaziantep cu un scor sub 2,5 goluri.


CAUȚI PONTURI SĂ ÎȚI COMPLETEZI BILETUL?:

23 Noiembrie 19:45 Villarreal - Manchester United


PUNCTE CHEIE:

  • Trabzonspor a marcat 10 goluri în ultimele șase meciuri pe teren propriu și a primit doar două.
  • În șapte din ultimele opt meciuri ale lui Trabzonspor au marcat ambele echipe.
  • În doar unul dintre ultimele cinci meciuri ale lui Gaziantep s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • În patru dintre cele cinci întâlniri anterioare ale acestor echipe, ambele echipe au marcat.