Meniu

UNITED PIERDE ȘI LA ARSENAL

ARSENAL

În acest meci vital din Premier League, Arsenal o înfruntă pe Manchester United pe Emirates Stadium. Gazdele se află acum pe locul cinci, cu 57 de puncte, în timp ce oaspeții sunt pe locul șase, cu 54 de puncte, în ciuda faptului că au jucat un meci în plus. Arsenal și Tottenham sunt la egalitate de puncte, rivalii londonezi au o diferență de goluri mai mare. Arsenal va rămâne în cursa pentru o clasare în primele patru locuri dacă va câștiga, dar dacă va pierde, Manchester United va fi egalată la 57 de puncte de Manchester United.

Pe de altă parte, echipa gazdă va fi plină de încredere după recenta victorie cu 4-2 în deplasare cu Chelsea. Victoria a pus capăt unei serii de trei înfrângeri în campionat, care amenința să le afecteze speranțele în Liga Campionilor. Arsenal a obținut două victorii și o remiză în ultimele trei meciuri disputate pe teren propriu împotriva lui United. Pentru prima dată, ei caută să păstreze patru meciuri consecutive fără goluri acasă împotriva lor.

ars

MANCHESTER UNITED

Sezonul lui Manchester United a atins un nou minim, deoarece a fost învinsă cu 4-0 de Liverpool în cea mai recentă întâlnire. Ei au nevoie de trei puncte în acest meci pentru a-și păstra în viață visul de a termina în primele patru locuri. Dacă pierd, Arsenal ar deschide un avans de șase puncte cu un meci în minus, ceea ce face exterm de greu de prins cu doar cinci meciuri rămase după acesta.

United a câștigat doar două din ultimele nouă meciuri în toate competițiile și a pierdut ultimele trei meciuri în deplasare din campionat. Au câștigat cu 3-2 în meciul revanșă, punând capăt unei serii de șase meciuri fără victorie împotriva lui Arsenal. Pentru prima dată din sezonul 2017/18, United încearcă să realizeze dubla din campionat în fața lor.

Arsenal a pus capăt seriei de înfrângeri tocmai când șansele sale de a termina în primele patru se diminuau. United va trebui să dea dovadă de curaj și determinare pentru a-și reveni după bătaia încasată în fața lui Liverpool. Gazdele vor încerca să își mențină dominația recentă pe teren propriu asupra lui United, menținându-i fără goluri pentru al patrulea meci consecutiv pe Emirates. Credem că Arsenal va câștiga acest meci.


PUNCTE CHEIE:

  • În trei din ultimele patru meciuri de campionat ale lui Arsenal s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Au pierdut ultimele două meciuri pe teren propriu în campionat.
  • Arsenal a păstrat doar o singură foaie albă în ultimele cinci meciuri pe teren propriu.
  • În patru din ultimele șase meciuri ale lui United s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Au câștigat doar unul din ultimele șase meciuri disputate în deplasare în toate competițiile.