Meniu

NEWCASTLE O SPULBERĂ PE NORWICH

NORWICH

Norwich City se află acum în zona de retrogradare din Premier League și pare să fie obligată să repete retrogradarea. Ei primesc pe Newcastle United, locul 14, și doar o victorie ar fi suficientă. În ciuda unei reveniri entuziaste pe Old Trafford, au fost învinși cu 3-2 de Manchester United. După meciurile de miercuri, distanța dintre City și salvare este în prezent de opt puncte, dar este aproape de nouă din cauza diferenței de goluri îngrozitoare. Vor spera ca Everton să piardă la Liverpool și ca o victorie împotriva lui Newcastle să îi mențină în cursă.

În acest sezon, Norwich a câștigat doar trei meciuri de campionat pe teren propriu și a pierdut 10. Doar 12 goluri au fost marcate în campionat, în timp ce 31 au fost cedate. Ca să fim corecți, au fost în pragul retrogradării încă de la începutul sezonului. Înainte de a trece cu 2-0 de rivala la retrogradare Burnley, pierduseră trei meciuri consecutive de campionat pe teren propriu. Pukki a marcat patru din cele cinci goluri anterioare ale lui Norwich în Premier League la Carrow Road.


newc


NEWCASTLE

În weekend, Newcastle United a învins acasă pe Leicester City cu 2-1, într-o victorie în ultimul moment. Apoi a urmat o altă victorie pe teren propriu, de data aceasta cu 1-0 în fața lui Crystal Palace. Ei au urcat pe locul 11 în clasament, ratând de puțin primele zece locuri la diferența de goluri. Sunt în primele trei conform unui ghid de formă pentru ultimele 15 meciuri din Premier League, după ce au urcat cu 15 puncte peste ultimele trei locuri în care se aflau de atâta timp. Au o formă bună pe teren propriu, dar trebuie să își îmbunătățească rezultatele din deplasare.

Newcastle a câștigat doar trei meciuri de campionat în deplasare în tot sezonul, marcând doar 13 goluri. Ultimele lor trei meciuri de campionat în deplasare s-au încheiat toate cu înfrângere, ultimele două meciuri terminându-se la egalitate 0-0. Încrederea dobândită în urma celor două victorii din această săptămână ar trebui să fie benefică. Vă sugerăm să plasați un pariu cu dublă șansă pe victoria sau remiza lor.Newcastle a avut o a doua jumătate a sezonului foarte bună și este un candidat puternic pentru o clasare în top 10. Dacă forma lor în deplasare ar fi fost mai bună, ar fi fost acolo chiar acum. Norwich sunt pe punctul de a reveni în campionat (din nou) și au nevoie să câștige în acest weekend. Riscați pe Newcastle cu un pariu pe șansa dubla.

PUNCTE CHEIE:

  • Norwich a pierdut trei din ultimele patru meciuri de campionat disputate pe teren propriu.
  • Norwich a marcat doar 12 goluri pe teren propriu în campionat în acest sezon.
  • Newcastle a câștigat două meciuri de campionat în această săptămână.