Meniu

AJAX SE MULȚUMEȘTE CU EGALUL

BENFICA LISABONA

Ajax a făcut o figură puternică în fazele grupelor UEFA Champions League și se așteaptă să își continue forma bună în timp ce avansează în fazele eliminatorii. În programul lor se află o deplasare la Benfica, în Portugalia, unde vor înfrunta o echipă care nu a avut un parcurs prea bun în fazele grupelor. Sezonul celor de la Benfica a fost lipsit de consistența necesară, iar aceștia nu inspiră prea multă încredere nici la acest meci.

În meciul precedent, echipa portugheză a cedat un avantaj de 2-0 și a remizat 2-2 cu Boavista. Aceasta înseamnă că au primit două goluri în trei dintre ultimele cinci meciuri și au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele zece meciuri. S-au marcat peste 2,5 goluri în fiecare dintre cele cinci meciuri anterioare, ambele echipe marcând. Ultima dată când aceste două echipe s-au întâlnit în Liga Campionilor a fost în 2018, când Ajax a câștigat cu 1-0 acasă, înainte de a remiza 1-1 în deplasare.

BENF

AJAX

Ajax a câștigat zece meciuri la rând și este unul dintre cluburile din Liga Campionilor cu cea mai bună formă dintre cele 16 echipe rămase. Sebastian Haller, care participă doar pentru prima dată în Liga Campionilor, a fost un jucător crucial în fiecare dintre cele șase meciuri din faza grupelor. Internaționalul din Coasta de Fildeș are 10 goluri în șase meciuri din Liga Campionilor, iar recordul său recent sugerează că va fi o sursă de goluri în acest meci. Înaintea acestei întâlniri, Haller marcase șase goluri în precedentele patru partide.

Ajax nu va fi descurajată de faptul că va juca în deplasare; în acest sezon a disputat 14 meciuri în deplasare în toate competițiile, cu 12 victorii și două remize. Giganții olandezi au păstrat șapte meciuri fără gol în precedentele zece întâlniri în deplasare. Ajax a pierdut doar o singură întâlnire în deplasare în Liga Campionilor în ultimele 21 de meciuri, și aceasta a fost împotriva lui Liverpool.

Ajax a avut un sezon fantastic în Liga Campionilor, în special în deplasare. Sebastian Haller a fost punctul lor central în acest sezon, iar el a avut o prestație admirabilă în Liga Campionilor. Atacantul se află într-o perioadă fierbinte și va fi favorit să înscrie după ce a marcat șase goluri în ultimele patru meciuri. În acest meci, mizați pe Haller pentru a marca.


PUNCTE CHEIE:

  • Sebastian Haller are șase goluri în ultimele patru meciuri.
  • Ajax are 10 victorii consecutive înainte de acest meci.
  • Sebastian Haller a marcat 10 goluri în șase meciuri din faza grupelor.
  • Benfica are o singură partidă fără gol primit în ultimele 10 meciuri.
  • Benfica a primit două goluri în trei din ultimele cinci meciuri.