Meniu

PLOAIE DE GOLURI ÎN NAPOLI - BARCELONA

NAPOLI

Barcelona va aborda cu încredere meciul cu Napoli din manșa secundă a turului eliminatoriu din Europa League, după ce a demolat-o în weekend pe Villarreal în La Liga. De asemenea, vor beneficia de o zi în plus de recuperare, deoarece Napoli va juca luni înainte de acest meci de joi. În prima manșă, Barcelona a egalat la scorul de 1-1. Gazdele de la Napoli au un bilanț nesigur pe teren propriu, cu patru victorii și patru înfrângeri în ultimele zece meciuri. În ultimele două meciuri disputate pe teren propriu, dintre care cel mai recent a fost un egal 1-1 cu Inter Milano, au rămas neînvinși.

Napoli nu a reușit să înscrie decât de două ori în ultimele zece întâlniri de pe teren propriu, în ciuda inconstanței lor. În șase din cele zece meciuri de acasă au marcat ambele echipe. În ultimele patru meciuri din Europa League ale lui Napoli, ambele echipe au marcat, iar Napoli a câștigat trei din ultimele cinci meciuri. Au marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele patru meciuri de acasă din Europa League.

nap

BARCELONA

Barcelona a zdrobit Valencia cu 4-1 în deplasare, oferind o încălzire ideală pentru acest meci. Acesta va fi, fără îndoială, un meci mai dificil, dar catalanii vor călători în Italia cu încredere după al șaselea meci consecutiv fără înfrângere. Faptul că Pierre-Emerick Aubameyang a marcat pentru prima dată pentru Barca, reușind un hat trick în bătălia cu Valencia, va fi, de asemenea, un bonus binevenit. Barcelona, pe de altă parte, nu a reușit să păstreze o foaie curată pentru a patra săptămână la rând, iar acesta este unul dintre domeniile în care va căuta să se îmbunătățească acum că ofensiva sa este în curs de a se activa.

În ultimele patru meciuri ale Barcelonei, ambele echipe au marcat, în timp ce catalanii au înscris în fiecare dintre ultimele 13 meciuri. Barcelona este neînvinsă în ultimele trei meciuri disputate în deplasare și a marcat două sau mai multe goluri în trei dintre ultimele patru meciuri disputate în deplasare. În cinci meciuri disputate în deplasare, au o singură foaie albă.

Aceste două echipe nu au probleme în a înscrie goluri, ci foile curate care se dovedesc a fi greu de obținut. Dacă nu reușesc să marcheze în acest meci, egalul va fi decis la penalty-uri după meci. Niciunul dintre cluburi nu va dori acest lucru și, având în vedere puterea de foc a ambelor echipe, ne îndoim că acest meci se va încheia cu o remiză fără goluri. În acest meci, ambele echipe ar trebui să înscrie.


PUNCTE CHEIE:

  • Barcelona a marcat în fiecare din ultimele 13 meciuri disputate în toate competițiile
  • Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri ale lui Napoli în Europa League
  • Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri ale Barcelonei în deplasare
  • Napoli a marcat două sau mai multe goluri în ultimele patru meciuri pe teren propriu din Europa League.