Meniu

BALE LASĂ AUSTRIA ACASĂ

TARA GALILOR

Țara Galilor va spera să beneficieze de avantajul terenului propriu atunci când va înfrunta vineri Austria în semifinala barajului pentru Cupa Mondială. Cele două națiuni au avut sorți de izbândă diferiți în faza grupelor, dar toate acestea sunt de domeniul trecutului acum, iar acest meci este crucial. Țara Galilor a terminat pe locul al doilea, în spatele Belgiei, după ce a pierdut doar o singură dată în opt meciuri din faza grupelor. A remizat 1-1 cu Belgia în ultima confruntare din calificări și a rămas neînvinsă în ultimele șapte meciuri.

În trei din ultimele cinci meciuri, ambele echipe au marcat, iar Țara Galilor a marcat de două sau mai multe goluri de două ori în aceste cinci meciuri. Țara Galilor a pierdut un singur meci în zece meciuri de calificare la Cupa Mondială și a câștigat cinci. Opt din ultimele zece meciuri de calificare la Cupa Mondială ale Țării Galilor s-au încheiat cu mai puțin de 2,5 goluri. Țara Galilor este neînvinsă în ultimele trei confruntări cu Austria.

WALES

AUSTRIA

Înaintea acestui meci, Austria câștigase trei din precedentele cinci meciuri. Au avut un parcurs slab în faza grupelor, pierzând patru din cele zece meciuri, și vor căuta o evoluție mult mai bună aici. Au marcat două sau mai multe goluri în trei dintre ultimele cinci meciuri, dar trei dintre aceste meciuri s-au încheiat cu mai puțin de 2,5 goluri, iar în două dintre ele nu au reușit să marcheze.

Austria are mult de lucru în defensivă în acest meci; a păstrat doar o singură foaie albă în ultimele cinci meciuri. Ei se vor baza pe forma lor de a marca în această întâlnire, având două sau mai multe goluri marcate în trei din ultimele cinci meciuri de calificare la Cupa Mondială în deplasare. Cu toate acestea, trei dintre cele cinci întâlniri din deplasare s-au încheiat cu un scor de sub 2,5 goluri.

Țara Galilor este neînvinsă în ultimele șapte meciuri și a avut o prestație admirabilă împotriva Austriei în întâlnirile anterioare. Cu toate acestea, nu au marcat prea mult, iar aceasta este o zonă în care Austria va căuta să profite. Austria joacă în deplasare și va avea o abordare prudentă în speranța de a obține o victorie. Cu toate acestea, majoritatea întâlnirilor în deplasare au fost meciuri cu scoruri mici, prin urmare, pariem pe sub 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Trei dintre ultimele cinci meciuri ale Austriei în deplasare din calificările pentru Cupa Mondială s-au încheiat sub 2,5 goluri.
  • Austria are o singură partidă fără gol primit în ultimele cinci meciuri.
  • Țara Galilor este neînvinsă în trei meciuri consecutive împotriva Austriei.
  • Opt din ultimele 10 meciuri disputate de Țara Galilor pe teren propriu în calificările pentru Cupa Mondială s-au încheiat sub 2,5 goluri.
  • Țara Galilor este neînvinsă în șapte meciuri.