Meniu

EGAL CU GOLURI ÎN MILAN - UDINESE

AC MILAN

Meciul cu Salernitana a reprezentat un eșec pentru saspirațiile la titlu ale lui AC Milan, care speră să revină pe drumul cel bun atunci când se va întoarce acasă la Udinese. Milan conduce în clasament cu 56 de puncte, în timp ce Udinese se află pe locul 16, cu 25 de puncte. Milan nu a avut o viață ușoară în ultima vreme, dar lucrurile au mers totuși spre bine, în ciuda înfrângerii șocante suferite de Inter Milano acasă cu Sassuolo.

Se anticipa că Milan va învinge cu ușurință ultima clasată, Salernitana, în ultimul meci, dar a fost condusă în ultimul sfert de oră. Golul lui Ante Rebic din minutul 77 a făcut diferența la egalitate, 2-2. Sunt favoriți în acest meci, iar o serie de cinci victorii consecutive ar trebui să le dea încrederea de care au nevoie. În cele cinci meciuri, Milan are trei victorii, trei meciuri fără goluri și a marcat două sau mai multe goluri în trei dintre ele. Ei au câștigat șapte din ultimele zece meciuri.

mila


UDINESE

Udinese vine după o remiză 1-1 cu Lazio, ocupanta locului șase, pe care o va considera un rezultat pozitiv. Udinese a preluat conducerea prin Gerard Deulofeu, dar și-a pierdut concentrarea cu puțin timp înainte de pauză, permițându-i lui Felipe Anderson să egaleze în minutul 45. Udinese avea două meciuri fără victorie, iar acum se afla la doar patru puncte deasupra zonei de retrogradare. Udinese a avut probleme în cea mai mare parte a sezonului, deoarece nu a reușit să înscrie în trei dintre ultimele cinci meciuri.

În Serie A, au o singură victorie în ultimele cinci meciuri și doar trei meciuri fără gol primit în ultimele zece. Au primit două sau mai multe goluri de cinci ori în ultimele zece meciuri de campionat și au trei meciuri fără să marcheze în deplasare în campionat. Udinese a câștigat două din ultimele 12 meciuri disputate în deplasare în campionat.

Milan a remizat în ultimele două confruntări cu Udinese datorită golurilor din ultimul minut, dar este neînvinsă în ultimele patru întâlniri cu Udinese. Ei vor fi în continuare favoriți aici, pe baza formei recente, dar apărarea lor, care a păstrat doar trei foi curate în zece meciuri de campionat, va fi o problemă destl de mare. Udinese are o serie solidă de goluri, dar vor fi outsideri în această întâlnire. Ambele apărări au suferit în ultimele meciuri, așa că se așteaptă ca ambele echipe să înscrie.


PUNCTE CHEIE:

  • Milan este neînvinsă în ultimele cinci meciuri.
  • Milan are șapte victorii în ultimele 10 meciuri.
  • Udinese are șase înfrângeri în 12 meciuri de campionat în deplasare.
  • Udinese are trei meciuri fără gol primit în ultimele 10 meciuri de campionat.
  • Milan este neînvinsă în ultimele patru întâlniri cu Udinese.