Meniu

SOUTHAMTPON TRECE UȘOR DE NORWICH

SOUTHAMPTON

Southampton găzduiește Norwich City pe stadionul St. Mary's în acest meci din Premier League. Cu 32 de puncte, gazdele se află pe locul 10, în timp ce oaspeții sunt pe ultimul loc, cu 17 puncte. Ambele echipe au disputat în total 25 de meciuri. Southampton vine după o victorie cu 2-0 împotriva lui Everton și a pierdut doar o singură dată în ultimele nouă meciuri de campionat.

Singura înfrângere pe care au suferit-o în tot acest timp a fost împotriva lui Wolves, în ianuarie. Southampton a câștigat cinci meciuri și a remizat cinci în ultimele zece meciuri disputate pe teren propriu în toate competițiile. În precedentele opt meciuri pe teren propriu din campionat, pierduseră o singură dată în fața celor de la Norwich, și asta în 1994. Ei au pierdut la Norwich într-o revanșă la începutul acestui sezon, dar nu au pierdut niciodată în fața lor de două ori într-un sezon.

south

NORWICH

Ultima confruntare a lui Norwich a fost împotriva lui Liverpool, pretendentă la titlu, deși a jucat bine și a condus a pirdut la final cu 3-1. Ei au acum trei meciuri fără victorie în campionat. Sunt ferm ancorate în zona retrogradării, la cinci puncte de siguranță, și au jucat mai multe meciuri decât echipele din fața lor, ceea ce le agravează situația. Au câștigat doar două din cele 12 meciuri jucate în deplasare în acest sezon.

Pentru prima dată în prima ligă de fotbal din sezonul 1986/87, Norwich încearcă dubla în campionat cu Southampton. În sezonul 2007/08, au reușit, totuși, o dublă de campionat împotriva lor în Championship.

În ultimele meciuri, Southampton s-a dovedit a fi extrem de dificil de învins, în special acasă. Ei vor spera să obțină trei puncte împotriva unei echipe din Norwich care a luptat tot sezonul. Norwich este foarte conștientă că orice altceva mai puțin de trei puncte își va pune în pericol șansele de supraviețuire. Pe baza formei actuale, mergem pe victoria echipei gazdă cu un total de sub 2,5 goluri.

PUNCTE CHEIE:

  • Southampton a câștigat ultimele trei meciuri disputate acasă împotriva lui Norwich.
  • Trei din ultimele patru meciuri de campionat ale lui Southampton au produs sub 2,5 goluri.
  • Ei au reușit doar o singură foaie albă în ultimele șapte meciuri pe teren propriu.
  • Patru din ultimele cinci meciuri ale lui Norwich au produs peste 2,5 goluri.
  • Nu au înregistrat niciun meci egal în ultimele șapte meciuri disputate în deplasare.