Meniu

SENEGAL PĂSTREAZĂ IAR POARTA INTACTĂ

SENEGAL

Senegalul a avut performanțe slabe în faza grupelor AFCON 2021, în ciuda talentului echipei. În cadrul competiției, care trece în 16-imile de finală, vor înfrunta Capul Verde. Penalty-ul din ultimul minut al lui Sadio Mane împotriva Zimbabwe a fost singurul gol al Senegalului în campania de până acum, iar în următoarele două meciuri au remizat fără să marcheze.

Au marcat sub 2,5 goluri în fiecare dintre cele cinci meciuri anterioare și nu au primit gol în patru dintre ele. Senegalul nu a marcat în ultimele două meciuri din faza grupelor și nu a marcat mai mult de un gol în patru dintre ultimele cinci meciuri care au avut loc înainte de această partidă.

seneg

CAPUL VERDE

Capul Verde, la fel ca Senegal, a câștigat primul meci din AFCON 2021, dar apoi a pierdut toate meciurile ulterioare. În cel de-al doilea meci, au cedat cu 1-0 în fața Burkina Faso, iar în ultimul meci din grupă au remizat 1-1 cu Camerun. Doar unul dintre cele cinci meciuri anterioare s-a soldat cu mai mult de 2,5 goluri, iar în ultimele patru meciuri nu au marcat mai mult de un gol. Capul Verde nu a reușit să înscrie decât într-unul din ultimele cinci meciuri.

Șapte din ultimele zece meciuri au generat sub 2,5 goluri, iar la AFCON nu au avut cel mai bun parcurs ofensiv. Capul Verde nu a reușit să înscrie în trei dintre ultimele cinci meciuri de la AFCON, marcând doar două goluri în acest proces. În aceste cinci meciuri, au avut trei meciuri fără goluri și toate au produs sub 2,5 goluri.În timp ce se pregătesc pentru acest meci, atât Capul Verde, cât și Senegalul au avut probleme în ofensivă. În cele trei meciuri din faza grupelor, Senegal a marcat o dată, în timp ce Capul Verde a înscris de două ori. Ambele nu au reușit să înscrie mai mult de un gol în majoritatea ocaziilor și credem că și acest meci va fi unul cu puține goluri, așa că mergem pe sub 2,5 goluri sau NGG.


PUNCTE CHEIE:

  • Senegal a păstrat patru meciuri fără gol în ultimele cinci partide.
  • În ultimele cinci meciuri ale Senegalului s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • Capul Verde nu a reușit să înscrie în trei dintre ultimele cinci meciuri de la AFCON.
  • Șapte din ultimele 10 meciuri ale Capului Verde au produs sub 2,5 goluri.