Meniu

MAROC TRECE CU EMOȚII DE MALAWI

MAROC

Marocul întâlnește Malawi în meciul din 16-imile de finală ale Campionatului AFCON, pe Stade Ahmadou Ahidjo din Yaounde. Marocul era unul dintre favoriți înainte de a intra în competiție și cu siguranță s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, câștigând Grupa C. Malawi a terminat faza grupelor ca una dintre cele mai bune echipe clasate pe locul al treilea în competiție. Marocul a terminat cu șapte puncte după două victorii și o remiză în grupa sa. Singura lor înfrângere în ultimele 32 de meciuri a fost o înfrângere la penalty-uri în fața Algeriei în Cupa Arabă.

Și-au demonstrat spiritul de luptă în cel mai recent meci, când au revenit de la două goluri în urmă pentru a forța o remiză 2-2 cu Gabon. Gabon a încasat două goluri împotriva lor, același număr de goluri pe care le primise în ultimele nouă întâlniri. Marocul nu a pierdut niciodată împotriva Malawi în ultimele șase întâlniri, cu trei victorii și trei remize.

maro

MALAWI

Malawi a încheiat faza grupelor ca fiind cea mai bună echipă de pe locul trei dintre toate echipele. După ce a pierdut primul meci, părea să aibă șanse minime de calificare, dar și-a revenit cu o victorie cu 2-1 în fața Zimbabwe în runda a doua. Și-au păstrat cea mai mare performanță pentru ultima întâlnire din grupă, când au ținut Senegalul la egalitate fără goluri.

Malawi va trebui să găsească o modalitate de a-și înflăcăra atacanții după ce nu a reușit să marcheze în două dintre cele trei meciuri. Scenariul lor de a înscrie goluri va fi mult mai dificil în acest meci, deoarece adversarii lor au primit doar patru goluri în ultimele zece meciuri.Malawi se poate considera norocoasă că a avansat în faza eliminatorie, iar acum știe că este la o singură victorie distanță de a reuși o surpriză uriașă. Marocul se va baza pe apărarea sa puternică pentru a-i ajuta să câștige această întâlnire. Recordul sumbru de goluri marcate de Malawi, împreună cu apărarea remarcabilă a adversarilor lor, ne determină să prezicem că Marocul va avansa în sferturile de finală.


PUNCTE CHEIE:

  • Doar o singură dată în ultimele cinci meciuri ale Marocului au fost marcate peste 2,5 goluri.
  • În ultimele nouă meciuri, Marocul a păstrat șapte meciuri fără goluri.
  • Marocul a marcat în ultimele 16 meciuri.
  • În trei din ultimele cinci meciuri ale Malawi s-au marcat sub 1,5 goluri.
  • Malawi nu a reușit să înscrie în patru din ultimele cinci meciuri.