Meniu

PETERBOROUGH SMULGE UN EGAL ÎN DEPLASARE

BIRMINGHAM

Birmingham City a câștigat ultima dată un meci după o serie de șapte înfrângeri consecutive și va căuta a doua victorie consecutivă când va întâlni pe Peterborough United. Birmingham City se află pe locul 18, cu 31 de puncte, în timp ce Peterborough United se află pe locul 22, cu 19 puncte. În ultimul meci, Birmingham a învins-o pe ultima clasată, Barnsley, cu scorul de 2-1, ceea ce o plasează la 11 puncte de zona retrogradării.

Cu acest rezultat împotriva lui Barnsley, meciurile lui Birmingham s-au încheiat cu peste 2,5 goluri pentru a patra oară în cinci întâlniri de campionat. Birmingham are doar două victorii în precedentele zece meciuri de campionat și nu a păstrat nicio victorie în ultimele cinci partide. Birmingham a primit două sau mai multe goluri în trei dintre ultimele cinci meciuri de campionat, în timp ce a marcat doar într-unul dintre ele.

birgh

PETERBOROUGH

Peterborough a avut o perioadă dificilă în ultima vreme, cu o singură victorie în ultimele 11 meciuri de campionat, un succes cu 2-1 în fața lui Millwall. Nu au reușit să marcheze în două din ultimele cinci meciuri din campionat, în timp ce au primit două sau mai multe goluri în patru dintre aceste partide. Peste 2,5 goluri au fost marcate în patru dintre ultimele cinci meciuri ale lui Peterborough, în timp ce echipa a marcat mai mult de un gol în doar unul dintre aceste jocuri. Peterborough pierduse cu 3-0 în fața candidatei la promovare West Bromwich Albion înainte de acest meci. Acesta a fost al treilea meci consecutiv de campionat în care au primit trei sau mai multe goluri. În ultimele 11 meciuri de campionat, au păstrat doar o singură foaie albă.Ambele formații se luptă pentru viață. Birmingham are un ușor avantaj în această bătălie, dar au fost într-o perioadă de criză în ultima vreme, în timp ce Peterborough este încă în joc. Apărarea slabă a caracterizat ieșirile ambelor cluburi și ne așteptăm ca același lucru să continue și în această întâlnire. Mizam că ambele echipe vor marca si vor fi peste 2,5 goluri în meci.


PUNCTE CHEIE:

  • Birmingham City are o singură victorie în ultimele cinci meciuri din Championship.
  • Peterborough United are o victorie în ultimele cinci meciuri din Championship.
  • În fiecare dintre ultimele patru meciuri de campionat ale lui Peterborough s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Patru din ultimele cinci meciuri de campionat ale lui Birmingham au produs peste 2,5 goluri.
  • Peterborough a încasat trei goluri în ultimele trei meciuri de campionat.