Meniu

ALGERIA, VICTORIE SURPRIZĂ ÎN CAMERUN

CAMERUN

În urma prestației teribile de la AFCON 2021, Algeria se va întoarce în Camerun pentru a înfrunta gazdele într-un meci de calificare la Cupa Mondială din 2022. Camerun a avansat până în semifinalele AFCON 2021, deși va considera că a avut o prestație inferioară pentru că a jucat acasă. Ei s-au întors, încercând să-și mențină marele moment de forță în drumul lor spre Cupa Mondială 2022. Ei au câștigat acest loc cu o victorie împotriva Coastei de Fildeș în ultimul lor meci de calificare la Cupa Mondială și sunt neînvinși în 27 de meciuri de calificare la Cupa Mondială pe teren propriu, câștigând 23 de meciuri la rând.

Camerun are un nou antrenor în persoana veteranului Rigobert Song, iar primul său meci împotriva nord-africanilor va fi un test dur pentru el. Camerunul se confruntă, de asemenea, cu vestea că portarul Andre Onana a fost implicat într-un accident de mașină, dar se spune că este bine și se antrenează. În timp ce caută un avantaj în prima manșă, se vor baza pe Vincent Aboubakar pentru a-și menține forma excelentă de la AFCON. Atacantul are patru goluri în ultimele cinci meciuri și a fost cel mai bun marcator de la AFCON.

cam

ALGERIA

Nord-africanii au intrat în AFCON 2021 ca favoriți, dar au avut o prestație slabă și au fost eliminați după doar trei meciuri din faza grupelor. Au fost atât de slabi la această competiție încât au marcat doar un singur gol, iar de data aceasta speră să aibă o prestație mult mai bună. Algeria nu a învins niciodată Camerunul în cele cinci meciuri disputate, așa că nu este deloc o competiție care să fie entuziasmată după remize. Camerun a învins-o cu 2-0 în meciurile de calificare la Cupa Mondială 2018. Algeria nu a păstrat niciodată o foaie albă împotriva Camerunului și, având în vedere forma actuală a lui Vincent Aboubakar, nu pare promițătoare.

În timp ce au câștigat patru din precedentele șapte meciuri de calificare la Cupa Mondială, Burkina Faso a fost cel mai dificil adversar cu care au jucat în acest timp. În faza grupelor, Algeria a remizat de două ori cu Burkina Faso. Au doar trei meciuri fără gol în ultimele zece meciuri pe teren propriu în calificările pentru Cupa Mondială și au patru înfrângeri în ultimele șapte meciuri în deplasare.Camerun are avantajul aici pentru că joacă acasă, în fața unui public. S-au descurcat bine acasă și vor căuta să doboare Algeria. Algeria nu a avut cel mai mare noroc în acest meci, dar speră să câștige ceva din acest meci. După AFCON, nu s-au schimbat prea multe la Algeria în ceea ce privește personalul, astfel că vom merge cu victoria Camerunului.


PUNCTE CHEIE:

  • Algeria nu are nicio victorie în cinci meciuri împotriva Camerunului.
  • Camerun are 23 de victorii în 27 de meciuri pe teren propriu în calificările pentru Cupa Mondială.
  • Algeria are patru înfrângeri în șapte meciuri în deplasare în calificările pentru Cupa Mondială.
  • Camerun are patru victorii consecutive în calificările pentru Cupa Mondială.
  • Vincent Aboubakar din Camerun a marcat patru goluri în ultimele cinci meciuri.