Meniu

TUNISIA SE IMPUNE ÎN MALI

MALI

Mali și Tunisia se vor întâlni din nou la doar două luni după meciul de la AFCON 2021, câștigat de Mali cu 1-0. De data aceasta, Mali este gazda, cele două echipe concurând pentru unul dintre cele cinci locuri la Cupa Mondială 2022 din zona CAF. Mali va găzdui Tunisia la Bamako, după ce a jucat majoritatea meciurilor de calificare în deplasare. Este o pauză bună, iar Mali va intra în joc ca unul dintre favoriți.

Nu au pierdut în timpul regulamentar în ultimele zece meciuri și, de asemenea, au jucat bine în defensivă, primind doar un singur gol și menținând nouă meciuri fără gol primit în această perioadă. Națiunea vest-africană nu a primit mai mult de un gol în niciunul dintre ultimele 15 meciuri. Mali a pierdut doar o singură dată în ultimele 11 meciuri de calificare la Cupa Mondială și a rămas neînvinsă în ultimele 12 meciuri disputate pe teren propriu.

mal

TUNISIA

Tunisia, pe de altă parte, a avut un început de sezon dificil. Au fost eliminați în sferturile de finală ale AFCON 2021, iar ei vor trebui să dea vina pe contondența atacului lor. Nu au reușit să marcheze în patru din ultimele șase meciuri și au pierdut trei din ultimele cinci meciuri. Nu au marcat mai mult de un gol decat de doar două ori în ultimele zece meciuri .

Tunisia anticipează o revenire la Cupa Mondială FIFA, dar, având în vedere forma actuală a adversarilor lor, acest meci pare să fie unul foarte dificil. Tunisia, pe de altă parte, a avut un parcurs extraordinar în aceste calificări, cu șase victorii și o înfrângere, menținând în același timp cinci meciuri fără gol în ultimele zece partide. Cu toate acestea, nu a reușit să marcheze în două din ultimele trei meciuri de calificare la Cupa Mondială și în două din ultimele două meciuri disputate în deplasare.
Mali intră în acest meci în formă excelentă și va încerca să profite de faptul că se joacă acasă. S-au descurcat bine în aceste calificări, iar atât atacul, cât și apărarea lor sunt într-o formă bună. Ultimele meciuri ale Tunisiei au fost marcate de o serie de goluri puține și de o apărare poroasă, iar ei nu par a fi în formă bună în acest meci. În acest meci, mergeți pentru o victoria Mali.


PUNCTE CHEIE:

  • Tunisia nu a reușit să marcheze în ultimele două meciuri disputate în deplasare în calificările pentru Cupa Mondială.
  • Mali are nouă meciuri fără gol primit în 10 partide.
  • Mali nu a primit mai mult de un gol în ultimele 15 meciuri.
  • Tunisia nu a reușit să înscrie în patru din ultimele șase meciuri.
  • Mali este neînvinsă în ultimele 12 meciuri disputate pe teren propriu în calificările pentru Cupa Mondială.