Meniu

UN NOU SUCCES PENTRU NEWCASTLE

BRENTFORD

În ciuda unui început solid de sezon, Brentford se află în dificultate și va căuta disperată trei puncte împotriva unei Newcastle United în acest meci. The Bees ocupă locul 14 în clasament, cu 24 de puncte, cu două puncte peste Newcastle United, aflată pe locul 17. Brentford tocmai a suferit un nou eșec, de data aceasta o înfrângere cu 2-1 în fața lui Arsenal, rămânând astfel fără victorie în ultimele opt meciuri.

Ei au avut probleme în defensivă, cedând două sau mai multe goluri în patru din ultimele cinci meciuri și păstrând doar o singură foaie albă în acest timp. Au pierdut opt din ultimele zece meciuri de campionat, obținând doar patru puncte dintr-un potențial de treizeci. Primul lor meci cu Newcastle United s-a soldat cu o remiză de 3-3.

bran

NEWCASTLE

În a doua jumătate a sezonului, Newcastle United a fost o echipă complet diferită. Au ieșit din zona retrogradării după o serie de cinci meciuri fără înfrângere și au deschis o diferență de patru puncte. Vom trece peste Brentford cu trei puncte în plus aici, și exact asta este ceea ce își vor propune. Newcastle are trei victorii și două remize în ultimele cinci meciuri, acumulând mai multe puncte decât are Brentford în ultimele zece.

Două meciuri fără gol în ultimele cinci partide indică faptul că apărarea se îmbunătățește, iar ei au marcat în fiecare dintre ultimele cinci meciuri. Principalul dezavantaj va fi să facă față accidentării lui Kiran Trippier în timp ce se pregătesc pentru acest meci, deoarece apărătorul a jucat un rol cheie în ascensiunea lor.

Brentford se află într-o pasă proastă; au pierdut opt din ultimele zece meciuri de campionat și vor da piept cu Newcastle, care este pe val și care face presiuni pentru a ieși din zona retrogradării. Newcastle este, de asemenea, întărită de câteva noi achiziții interesante, iar o serie de cinci meciuri fără înfrângere le va spori, fără îndoială, încrederea. Faceți un pariu pe Newcastle United pentru a câștiga acest meci.PUNCTE CHEIE:

  • Newcastle United este neînvinsă în ultimele cinci meciuri.
  • Newcastle United a marcat în fiecare din ultimele cinci meciuri.
  • Brentford are opt înfrângeri în ultimele 10 meciuri de campionat.
  • Brentford a primit două sau mai multe goluri în patru din ultimele cinci meciuri.
  • Brentford nu a câștigat în ultimele opt meciuri.