Meniu

EGITP CÂȘTIGĂ LA PENALTY-URI

COASTA DE FILDES

Egiptul întâlnește Coasta de Fildeș în cea mai mediatizată partidă din primul tur eliminatoriu al Cupei Africii pe Națiuni. Coasta de Fildeș intră în acest meci ca favorită, după ce a terminat pe primul loc în grupa E, cu șapte puncte, cea mai recentă victorie fiind cea mai spectaculoasă. Cu o victorie cu 3-1 în fața Algeriei, Elefanții i-au condamnat pe campionii în exercițiu la ultima poziție a grupei, un rezultat care ar trebui să insufle încredere în această echipă tânără.

După ce și-au revenit după un eșec inițial și au câștigat ultimele două meciuri, adversarii lor au terminat pe locul doi în grupa D, cu șase puncte. Egiptul a fost învins cu 1-0 de Nigeria în prima rundă, în care a fost complet depășit, dar a continuat să treacă de Guineea-Bissau și Sudan, ambele cu scorul de 1-0. În timp ce Egiptul nu joacă rău, nu și-a găsit încă viteza maximă și va trebui să se îmbunătățească dacă vrea să învingă o echipă puternică a Coastei de Fildeș.

egip

EGIPTUL

Coasta de Fildeș are o mulțime de vedete în această grupă, jucători precum Frank Kessie, Pepe, Haller, Wilf Zaha și Eric Bailly fiind bine cunoscuți de fanii fotbalului din întreaga lume. Aproape fiecare jucător din 11-le de start a jucat în primele divizii din Europa, iar pe bancă au o mulțime de talente în atac. În timp ce Coasta de Fildeș are o bună răspândire a calității, Egiptul are unul dintre cei mai mari jucători din acest sport, Mo Salah.

Având în vedere abilitățile sale de a câștiga meciuri, faraonii pot fi iertați că depind prea mult de extrema lui Liverpool, dar vor avea nevoie ca și alți jucători să se ridice în picioare dacă vor să avanseze mai departe în acest turneu. În ultimele întâlniri, Egiptul s-a bazat pe eforturi defensive puternice și a fost implicat în mai multe meciuri cu scoruri mici. În cinci meciuri consecutive s-a marcat doar un singur gol în total, dar egiptenilor le-ar putea fi dificil să țină în frâu această echipă puternică a Coastei de Fildeș.Vom miza pe Coasta de Fildeș pentru a câștiga acest meci în timpul regulamentar, deoarece cota este buna de luat. Când a jucat Egiptul, a părut incapabil să oprească Nigeria și a fost norocos să nu primească mai multe goluri, în timp ce cele două victorii au venit împotriva unor adversari mult inferiori. Dacă elefanții îl pot ține în frâu pe Salah, Coasta de Fildeș ar trebui să poată găsi spatele porții, în timp ce Egiptul s-ar putea să se lupte să creeze mult disconfort.PUNCTE CHEIE:

  • Egiptul a pierdut trei din ultimele cinci meciuri.
  • Egiptul a pierdut trei din ultimele cinci meciuri.
  • Coasta de Fildeș a păstrat cinci meciuri fără gol primit în ultimele 10 meciuri.
  • Coasta de Fildeș a pierdut doar unul din ultimele 10 meciuri.