Meniu

HAALAND, REVENIRE CU GOL ȘI VICTORIE

WOLFSBURG

După ce a pierdut două meciuri în deplasare în Liga Campionilor, Wolfsburg revine în Bundesliga pentru a înfrunta Borussia Dortmund. Wolfsburg, echipa gazdă, se află pe locul șase, cu 20 de puncte, în timp ce Dortmund este pe locul doi, cu 27 de puncte. După ce a pierdut cu 2-0 cu Sevilla în Liga Campionilor, Wolfsburg speră să urce pe această poziție cu o victorie. După ce a fost fără victorie în cinci meciuri consecutive în campionat, clubul a găsit o oarecare constanță în ultimele trei, obținând două victorii și o remiză. Au păstrat doar două meciuri fără gol în opt partide de campionat și au primit două goluri în trei dintre ultimele cinci. Nu au reușit să înscrie decât într-unul din ultimele cinci meciuri de campionat disputate acasă.

27b-w

BORUSSIA DORTMUND

În înfrângerea cu 3-1 în fața celor de la Sporting Lisabona, problemele Borussiei Dortmund au fost exacerbate de absența lui Erling Haaland. Aceasta a fost a treia înfrângere în patru meciuri, deși nu poate fi pusă în totalitate pe seama absenței norvegianului, deoarece au marcat în fiecare din ultimele cinci meciuri. Nu sunt cei mai buni în apărare, având două sau mai multe goluri primite în trei din ultimele patru meciuri. Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri, fiecare dintre ele având mai mult de 2,5 goluri marcate. În timp ce campania lor din Liga Campionilor nu merge bine, au avut un parcurs bun în campionat, câștigând opt din ultimele zece meciuri. Au pierdut două din ultimele zece meciuri de campionat și vor încerca să obțină astăzi trei puncte care să le ajute să urce în fruntea clasamentului. Dortmund a păstrat doar o singură foaie albă în zece meciuri de campionat.

Aceste două echipe au avut perioade de instabilitate, dar porozitatea apărărilor lor a fost o caracteristică evidentă a performanțelor lor. Au înregistrat statistici solide în atac în campionatul care a precedat acest meci, dar foile curate pe care le-au produs în continuare sunt puține. Având în vedere că ambele echipe caută să își răzbune înfrângerile din Liga Campionilor, previzionăm o bătălie de înaltă tensiune, așa că vom paria pe faptul că ambele echipe vor înscrie.

PUNCTE CHEIE:

  • Dortmund are o singură foaie curată în 10 meciuri de campionat.
  • Wolfsburg este neînvinsă în ultimele trei meciuri de campionat.
  • Wolfsburg a primit două goluri în trei din ultimele cinci meciuri.
  • Ambele echipe au marcat în opt din ultimele 10 meciuri de campionat ale lui Dortmund.
  • Wolfsburg nu a reușit să înscrie într-unul din ultimele cinci meciuri de campionat disputate pe teren propriu.