Meniu

JUVENTUS, FĂRĂ REPLICĂ CU ATALANTA

JUVENTUS

Juventus a avut un sezon dificil și vine după cea mai mare înfrângere de până acum, un 4-0 în Liga Campionilor în fața lui Chelsea. În etapa a 14-a din Serie A, vor juca împotriva Atalantei, care are patru puncte în fața lor. Juventus se află pe locul nouă, cu 21 de puncte, în timp ce Atalanta se află pe locul patru, cu 25 de puncte. Înaintea înfrângerii cu Chelsea, Juventus nu reușise să înscrie decât într-un singur meci, un meci din Serie A împotriva lui Empoli, în ziua a doua.

O serie de trei victorii consecutive s-a încheiat odată cu acel eșec. În patru din precedentele cinci meciuri ale lui Juventus s-au marcat cel puțin două goluri, iar în trei din ultimele cinci meciuri s-au marcat peste 2,5 goluri. În ultimele cinci meciuri de campionat disputate pe teren propriu, Juventus a obținut trei victorii, o înfrângere și o remiză, ambele echipe marcând în trei dintre ele.

juv-atl27ATALANTA

Atalanta a rămas neînvinsă în ultimele șapte meciuri, patru dintre acestea încheindu-se la egalitate. Cel mai recent meci al lor a fost un egal 3-3 cu Young Boys în Liga Campionilor, demonstrând dificultățile lor defensive, dar și forța lor ofensivă. Au condus de două ori împotriva lui Young Boys, dar apărarea lor a dat greș de ambele ori și au avut nevoie de un gol târziu al lui Luis Muriel pentru a forța o remiză într-un meci în care conduceau cu 2-1 în ultimele 10 minute.

În patru din ultimele cinci meciuri, Atalanta a primit două sau mai multe goluri. S-au marcat peste 2,5 goluri în fiecare dintre precedentele șase meciuri, iar faptul că nu au păstrat o foaie albă în zece meciuri ar trebui să fie un motiv de îngrijorare. În ultimele zece meciuri ale Atalantei, ambele echipe au marcat.

Atât Atalanta, cât și Juventus vin după prestații slabe în Liga Campionilor. Ele vor spera să revină pe drumul cel bun în acest meci. În acest sezon, ambele echipe au fost afectate de o defensivă slabă. Au capacitatea de a înscrie goluri, dar apărarea lor lasă mult de dorit. Nu ne așteptăm la o schimbare prea mare în acest aspect în acest meci, așa că vom paria pe faptul că ambele echipe vor înscrie.

PUNCTE CHEIE:

  • Trei din ultimele cinci meciuri ale lui Juventus au produs peste 2,5 goluri.
  • Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri de campionat disputate de Juventus pe teren propriu.
  • Ambele echipe au marcat în ultimele 10 meciuri ale Atalantei.
  • Fiecare dintre ultimele șase meciuri ale Atalantei a produs peste 2,5 goluri.
  • În Serie A, Atalanta are o singură bilă albă în 11 meciuri în deplasare.