Meniu

SIVASSPOR O ZDROBEȘTE PE HATAY

SIVASSPOR

Sivasspor nu a mai câștigat în ultimele șapte meciuri de campionat și o va înfrunta pe Hatayspor la Yeni 4 Eylül Stadyumu într-un meci dificil. Aceștia se află pe locul 13, cu 13 puncte, în timp ce oaspeții sunt pe locul 2, cu 26 de puncte din 13 meciuri. Sivasspor se află la un singur punct de retrogradare și își dorește să oprească seria de victorii. Principala lor problemă a fost recordul lamentabil de acasă, cu o singură victorie în șapte meciuri.

Au remizat cinci meciuri acasă, iar în trei dintre acestea au condus doar pentru a pierde puncte pe final de meci, când adversarii au marcat. În ultimele nouă meciuri disputate acasă în toate competițiile, Sivasspor a obținut o singură victorie.

siv-har

HATAYSPOR

Hatayspor s-a bucurat de un început de sezon bun, ocupând locul doi în clasament, la șapte puncte în spatele lui Trabzonspor. Se află pe poziția a doua doar pentru că are o diferență de goluri mai bună decât Konyaspor, care se află pe locul trei. Deoarece doar trei puncte despart locul doi de locul cinci, o victorie este esențială pentru ca Hatayspor să rămână în cursa pentru un loc în Liga Campionilor.

Ultimul meci disputat de Hatayspor în deplasare a fost împotriva lui Adana Demirspor, punând capăt unei serii de patru meciuri fără înfrângere în deplasare. În campionat, au un bilanț de trei victorii, un egal și două înfrângeri în deplasare. Au câștigat toate cele trei meciuri anterioare disputate în deplasare împotriva lui Sivasspor.

Ambele cluburi vor fi disperate după o victorie de trei puncte, dar din motive diferite. Echipa gazdă va încerca să evite retrogradarea, în timp ce vizitatorii vor încerca să țină la distanță echipele care se află în playoff. Pariem pe Hatayspor pentru egalitate sau victorie în acest meci.


PUNCTE CHEIE:

  • În șase din ultimele șapte meciuri ale lui Sivasspor, ambele echipe au marcat.
  • În doar unul dintre ultimele cinci meciuri ale echipei gazdă s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Hatayspor a primit doar două goluri în ultimele cinci meciuri în deplasare.
  • În cinci din ultimele șase întâlniri dintre cele două formații, ambele echipe au marcat.
  • Hatayspor nu a reușit să înscrie decât o singură dată în ultimele 15 meciuri.