Meniu

GALATA MAI PIERDE DOUĂ PUNCTE

YENI MALATYASPOR

Ambele echipe au pierdut meciurile precedente, Yeni Malatyaspor având trei înfrângeri consecutive. Când vor înfrunta Galatasaray pe Yeni Malatya Stadyumu, vor spera la o schimbare de noroc. Din cauza unei serii proaste, clubul gazdă a coborât pe locul 17, cu 12 puncte din 13 meciuri. Cu 21 de puncte din 13 meciuri, oaspeții se află pe poziția a opta. În acest sezon, principala problemă a lui Yeni Malatyaspor a fost forma slabă de acasă. Ei au adunat doar șase puncte acasă din 21 posibile. Au un bilanț de două victorii și cinci înfrângeri acasă. Acum se află în zona retrogradării, la un punct de plasa de siguranță a locului 16. Au al doilea cel mai slab bilanț pe teren propriu din campionat, doar Goztepe având un bilanț mai slab.

dfrt

GALATASARAY

Galatasaray este gigantul decăzut al fotbalului turcesc, după ce a câștigat campionatul de 22 de ori, un record, dar nu va mai adăuga la acest număr în acest sezon, deoarece în prezent se află la 12 puncte în spatele liderului. Cu toate acestea, se află la doar trei puncte de un loc în calificările europene, iar o victorie în acest meci i-ar putea propulsa pe locul patru. În cel mai recent meci al lor, au fost învinși acasă cu 2-1 de marea rivală Fenerbache. Galatasaray are un bilanț mixt în deplasare, cu două victorii, trei egaluri și două înfrângeri. În ultimele 11 meciuri disputate în deplasare, au avut doar două înfrângeri. Cinci dintre meciuri s-au încheiat la egalitate.

Yeni Malatyaspor va încerca să obțină a treia victorie pe teren propriu pentru a ieși din zona retrogradării, în timp ce Galatasaray va urmări un loc european, astfel că va fi o întâlnire strânsă. Galatasaray nu pierde foarte des în deplasare, astfel că mizăm pe victoria lor în acest meci.