Meniu

PACE ÎNTRE CHELSEA ȘI UNITED

CHELSEA

Manchester United este pe punctul de a-l numi pe Ralf Rangnick în funcția de manager interimar, în timp ce Michael Carrick este anticipat să preia comanda meciului din deplasare cu Chelsea. Chelsea se află într-o formă excelentă înaintea acestui meci, fiind lider atât în grupa Ligii Campionilor, cât și în Premier League. Cu 29 de puncte, ei conduc în campionat, în timp ce Manchester United se află pe locul nouă, cu 17 puncte. După o victorie cu 4-0 împotriva greilor italieni de la Juventus, Blues se află într-o formă excelentă înainte de acest meci. Au bătut cu 3-0 pe Leicester City în ultimul meci de campionat și vor fi încrezători în acest meci. Chelsea este cea mai bună echipă defensivă din campionat, după cum o demonstrează faptul că a păstrat șapte meciuri fără gol în ultimele zece partide. Ei sunt neînvinși în ultimele zece meciuri, primind doar un gol în ultimele cinci meciuri din Premier League, în timp ce au marcat 15 goluri.

HYTTY

MANCHESTER UNITED

Manchester United vine după o serie proastă, dar victoria din Liga Campionilor împotriva lui Villarreal va ridica cu siguranță emoțiile. Acesta ar putea fi ultimul meci al lui Michael Carrick la conducere, iar el va dori să îi conducă spre o nouă victorie importantă. Diavolii Roșii au păstrat doar două partide fără gol în precedentele 15 jocuri, ceea ce reprezintă un record slab având în vedere calitatea competiției cu care se vor confrunta aici. În trei din ultimele patru meciuri au primit două sau mai multe goluri, în timp ce în patru din ultimele cinci partide au primit peste 2,5 goluri. Au avut o singură victorie în șapte meciuri de campionat, o victorie cu 3-0 împotriva lui Tottenham, și cinci înfrângeri. Au încasat două sau mai multe goluri în patru din ultimele cinci meciuri de campionat. United vine după o înfrângere cu 4-1 în fața lui Watford în ultima confruntare din campionat, rezultat care a determinat administrația să facă schimbări la nivelul antrenorului.

Chelsea pare de neoprit și va căuta să își mărească avansul în campionat. Au avut un parcurs fantastic și joacă bine atât în defensivă, cât și în ofensivă. Ei se confruntă cu o echipă a lui United care a avut probleme în ultimele meciuri, ceea ce a dus la demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer. United a învins Villarreal pentru a-și întări încrederea, dar acesta va fi un alt tip de adversar, iar noi mizăm pe victoria lui Chelsea.

PUNCTE CHEIE:

  • Chelsea are șapte meciuri fără gol primit în ultimele 10 meciuri.
  • Chelsea a marcat 15 goluri în ultimele cinci meciuri de campionat.
  • Manchester United are o singură victorie în șapte meciuri de campionat.
  • Manchester United a încasat două sau mai multe goluri în patru din ultimele cinci meciuri.