Meniu

MARSEILLE - MONTPELLIER, SPECTACOL TÂRZIU

MARSEILLE

Marseille este pe val și se va confrunta cu un alt tip de test sâmbătă, când va primi pe Montpellier în 16-imile de finală ale Cupei Franței. Acesta este unul dintre cele patru meciuri din această rundă în care se întâlnesc echipe din Ligue 1, iar Marseille este optimistă înainte de acest meci după ce a rămas neînvinsă în precedentele cinci întâlniri cu Montpellier. Marseille vine după o victorie crucială în Ligue 1 împotriva lui Lens, o victorie cu 2-0 care le-a adus giganților francezi a opta victorie consecutivă. Șase din cele opt meciuri s-au încheiat cu victorii, cu cinci meciuri fără gol primit. Marseille a pierdut doar o singură dată în ultimele 11 meciuri, o înfrângere cu 2-1 pe teren propriu în fața celor de la Brest. Au marcat două sau mai multe goluri de patru ori în ultimele șapte meciuri, iar Cengiz Under a fost cheia pentru ei, marcând de trei ori în ultimele patru meciuri.

MARSMONTPELLIER

Montpellier a câștigat cu 3-2 împotriva lui Monaco pentru a-și opri seria de înfrângeri și va căuta o a doua victorie consecutivă aici. Nu au jucat prea multe meciuri în deplasare în ultima vreme, o singură dată în ultimele cinci, iar astăzi vor fi puși la încercare. Au pierdut două din ultimele trei meciuri și nu au câștigat niciuna din ultimele cinci întâlniri cu Marseille, așa că sunt outsideri în acest meci. Cu toate acestea, au câștigat șapte din ultimele zece meciuri și au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele cinci. Forma din deplasare a lui Montpellier a fost inconstantă, cu patru victorii și cinci înfrângeri în ultimele zece meciuri în toate competițiile. În 2014, au învins-o pentru prima dată pe Marseille pe Stade Velodrome.


Marseille a fost echipa dominantă în acest meci în ultimii ani și intră în acest meci pe val, fiind neînvinsă în ultimele opt partide. În ciuda faptului că se află pe val, recentele înfrângeri ale lui Montpellier în fața lui Troyes și Strasbourg au ridicat îndoieli cu privire la consistența lor.

Totuși, cota de 2.05 propusă pentru pariul GG (ambele marchează) pare de neratat.

PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în precedentele 4 întâlniri directe (ultimele 3 au bifat chiar pariul GG4+);
  • Ultimele 4 meciuri jucate acasă de Marseille în competițiile interne au adus goluri la ambele porți;
  • Marseille a marcat în fiecare din ultimele 13 meciuri;
  • Montpellier are un singur meci din ultimele 9 în care nu a înscris;
  • 5 din cele 6 meciuri de campionat ale lui Montpellier contra vecinelor de clasament au bifat pariul GG.