Meniu

TUNISIA TRECE CU EMOȚII DE MALI

TUNISIA

Tunisia s-a calificat la cinci turnee finale ale Cupei Mondiale și țintește o a șasea, în timp ce se pregătește să joace cu Mali în manșa a doua a turului al treilea din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Tunisia conduce cu 1-0 din meciul de săptămâna trecută și va încerca să își mențină această poziție în acest meci. Ei au nevoie doar de o remiză și, deși forma lor recentă nu a fost ideală, aceasta pare a fi o sarcină pe care o pot executa.

Au câștigat trei din ultimele cinci meciuri, dar nu au marcat multe goluri. Au marcat mai mult de un gol doar de două ori în ultimele zece meciuri. Tunisia s-a descurcat bine în calificările pentru Cupa Mondială, pierzând doar o singură dată în ultimele 15 meciuri și câștigând 11 dintre ele. Au avut o serie de 16 meciuri fără înfrângere acasă, inclusiv 13 victorii.

MALI

Mali a avut probleme în prima repriză a meciului cu Tunisia de acasă și va spera la o evoluție mai bună în deplasare. Moussa Sissako a marcat un autogol după 36 de minute și a fost eliminat patru minute mai târziu. Deși s-au mobilizat în a doua repriză pentru a face un efort puternic, Tunisia s-a dovedit a fi un adversar formidabil. Speranțele lor de a obține prima lor calificare la Cupa Mondială FIFA depind de performanța lor aici; trebuie să câștige la cel puțin două goluri fără replică.

Acest lucru ar putea fi o preocupare în această seară, deoarece nu au marcat mai mult de un gol decât o singură dată în ultimele șase meciuri. Nu au marcat în ultimele două meciuri, dar au pierdut doar o singură dată în ultimele zece meciuri de calificare la Cupa Mondială. Mali nu a reușit să înscrie în trei din ultimele cinci meciuri de calificare la Cupa Mondială disputate în deplasare.

Tunisia are avantajul de 1-0 și va juca în fața propriului public. Mali are calitatea jucătorilor pentru a întoarce lucrurile. Un lucru este cert: aceste două echipe nu au marcat prea mult în ultima vreme. Pariem pe sub 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Mali nu a reușit să marcheze în trei din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare în calificările pentru Cupa Mondială.
  • Mali a marcat mai mult de un gol în doar unul din ultimele șase meciuri.
  • Ultimele patru meciuri ale Tunisiei s-au încheiat cu mai puțin de 2,5 goluri.
  • Tunisia a marcat mai mult de un gol în două din ultimele 10 meciuri.
  • Ultimele șase meciuri ale Mali au produs sub 2,5 goluri.