Meniu

RĂMÂNE NEWCASTLE CIUCA BĂTĂILOR?

EVERTON

Everton va vizita Newcastle United în returul meciului din Premier League, după amânarea celor două întâlniri precedente. Cele două echipe sunt despărțite de opt puncte, însă ambele se află în jumătatea inferioară a clasamentului. Everton are 19 puncte și se află pe locul 15, în timp ce Newcastle se află pe locul 19, cu 11 puncte. Cu o singură victorie în ultimele 11 meciuri, gazdele au nevoie disperată de o victorie.

Au avut probleme în apărare, păstrând doar o singură foaie curată în ultimele 11 meciuri. Ultimul meci al lui Everton a fost o remiză 1-1 cu Chelsea la mijlocul lunii decembrie, ceea ce a reprezentat o îmbunătățire semnificativă. Acel rezultat, totuși, a fost al patrulea meci consecutiv în care ambele echipe au marcat în jocurile lui Everton.

ecert
NEWCASTLE

Newcastle United a avut, de asemenea, un început prost de sezon. Ei vin după o prestație curajoasă împotriva lui Manchester United, dar nu au reușit să obțină trei puncte după ce au cedat un avantaj timpuriu pentru a remiza 1-1. Acum au ajuns la patru meciuri fără victorie și nu au reușit să înscrie în două dintre precedentele cinci partide.

Newcastle United a păstrat doar o singură foaie albă în ultimele cinci meciuri, iar în două dintre ultimele trei întâlniri, ambele echipe au marcat. Apărarea celor de la Magpies a fost atât de slabă încât au lăsat să se înscrie 12 goluri în ultimele patru meciuri. Au jucat cu adversari dificili în acest timp, printre care Liverpool, Manchester City și Leicester City. Ei vor crede că acesta este un meci pe care îl pot câștiga.


Ambele echipe s-au luptat în defensivă în acest sezon, iar acesta este motivul pentru problemele lor. Intrând în acest meci, orice echipă ar putea să se simtă capabilă să câștige, iar cu o anumită consistență în atac, există o bună posibilitate ca ambele echipe să marcheze. Ambele echipe să înscrie este un pariu bun pentru acest meci.PUNCTE CHEIE:

  • Everton nu a reușit să înscrie în niciunul dintre ultimele cinci meciuri.
  • Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri ale lui Everton.
  • Newcastle United are o singură partidă fără gol primit în ultimele cinci meciuri.
  • Newcastle United nu a reușit să înscrie în două din ultimele cinci meciuri.
  • Everton nu are nicio foaie albă în ultimele cinci meciuri.