Meniu

BURNLEY, FĂRĂ REPLICĂ CONTRA LUI UNITED

MANCHESTER UNITED

Manchester United își propune o prestație mai bună împotriva lui Burnley în următorul meci din Premier League. Ambele echipe se află pe ultimul loc în clasament, United fiind pe poziția a șaptea, cu 28 de puncte, iar Burnley pe locul 18, cu 11 puncte. Manchester United a remizat 1-1 cu Newcastle United, după o pauză de trei meciuri. United nu a avut un meci ușor și a avut nevoie de un gol în repriza a doua pentru a evita din nou înfrângerea.

Nu au marcat prea mult în ultimele meciuri; doar într-unul din ultimele cinci meciuri au marcat mai mult de un gol. Deși au rămas neînvinși în ultimele cinci meciuri, fiecare dintre cele trei victorii ale lor a fost la un singur gol. S-au marcat sub 2,5 goluri în fiecare dintre ultimele patru meciuri ale acestora.

MANCH

BURNLEY

Burnley nu s-a descurcat bine în acest meci, câștigând doar o singură dată în precedentele șase întâlniri. Ei ar trebui să fie bine odihniți și pregătiți pentru acest meci, după ce au fost în afara acțiunii din 12 decembrie. Fără nicio victorie în ultimele cinci meciuri, ei vor ști că trei puncte astăzi vor fi cruciale pentru a-i scoate din zona retrogradării.

Au remizat în patru din ultimele cinci meciuri și nu au reușit să înscrie în niciunul dintre ultimele trei meciuri. Newcastle United a provocat singura înfrângere a lui Burnley în ultimele șase meciuri. Burnley, la fel ca United, a fost lipsită de goluri, cu un singur meci din ultimele cinci în care a marcat mai mult de un gol. Drept urmare, au marcat sub 2,5 goluri în patru din ultimele cinci meciuri.


De la schimbarea conducerii, Manchester United a adoptat un stil mai defensiv în întâlnirile sale. Funcționează pentru că nu cedează multe goluri, dar asta înseamnă și că nu marchează multe. Burnley, pe de altă parte, este una dintre cele mai slabe marcatoare din campionat și va fi forțată să se apere mult aici. Cei doi factori se adaugă la un meci cu puține goluri, așa că optați pentru sub 2,5 goluri sau NGG.PUNCTE CHEIE:

  • Manchester United a marcat mai mult de un gol într-unul din ultimele cinci meciuri.
  • Burnley a marcat mai mult de un gol o dată în ultimele cinci meciuri.
  • Burnley nu a reușit să marcheze deloc în ultimele trei meciuri.
  • Ultimele patru meciuri ale lui Manchester United s-au încheiat cu mai puțin de 2,5 goluri.
  • Patru din ultimele cinci meciuri ale lui Burnley au produs sub 2,5 goluri.