Meniu

BRAZILIA, IMPERIALĂ ȘI ÎN BOLIVIA

BOLIVIA

Bolivia primește Brazilia în ultimul meci din preliminariile Campionatului Mondial din America de Sud, pe Estadio Hernando Siles. Acest meci are doar o relevanță academică, deoarece rezultatul nu are nicio influență asupra calificării. Cu 15 puncte, echipa gazdă se află pe locul nouă în clasament, în timp ce oaspeții sunt pe primul loc, cu 42 de puncte. Bolivia încearcă să întrerupă seria de trei meciuri pierdute.

Cea mai recentă victorie a venit în noiembrie, când a învins acasă Uruguayul cu 3-0. Bolivia a avut o serie de trei victorii consecutive acasă până când a pierdut cu 3-2 în fața Chile în cea mai recentă confruntare. A arătat că este o echipă de totul sau nimic, deoarece nu a remizat în ultimele 12 meciuri, pierzând șapte și câștigând cinci. În ultimele cinci confruntări cu Brazilia, Bolivia a primit 17 goluri și nu a reușit să înscrie în niciunul dintre ele.


BRASIL

Victoria cu 4-0 a Braziliei în fața Chile în ultimul meci a consfințit statutul de campioană a grupei, deoarece se află la patru puncte în fața Argentinei, pe locul doi, cu o singură întâlnire rămasă. Pentru prima dată în istoria lor, ei speră să rămână neînvinși pe tot parcursul turului de calificare. De când a preluat echipa în 2018, Brazilia are un record uimitor de a nu pierde niciun meci în calificări sub comanda antrenorului Tite.

După ce a câștigat primele cinci meciuri în deplasare în calificări, a remizat în ultimele trei întâlniri din deplasare. După ce a învins Bolivia cu 5-0 în meciul opus, Brazilia va încerca să completeze dubla în fața acesteia.

Brazilia va încerca să câștige acest meci și să rămână neînvinsă în calificări. Singura altă echipă neînvinsă este Argentina, iar ambele au dominat calificările. După ce a pierdut cu 5-0 în fața Braziliei în primul tur, Bolivia va încerca să recupereze puțin prestigiu. Acum au ajuns la cinci meciuri fără să înscrie împotriva Braziliei, astfel că sarcina lor va fi extrem de dificilă. Credem că Brazilia va câștiga acest meci.


PUNCTE CHEIE:

  • În ultimele șase meciuri ale Boliviei s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Bolivia a pierdut doar o singură dată în ultimele șase meciuri disputate pe teren propriu.
  • În patru din ultimele cinci meciuri disputate acasă, Bolivia a păstrat un scor alb.
  • Brazilia a marcat 8 goluri în ultimele două meciuri fără să primească gol.
  • Este neînvinsă în ultimele zece meciuri din toate competițiile.