Meniu

MECI ANOST LA LEEDS

LEEDS

Când Leeds va primi pe Elland Road pe Crystal Palace, în etapa a 14-a din Premier League, va fi dornică să înceapă sezonul cu dreptul. Gazdele au ajuns la trei meciuri fără victorie și se află pe locul 17, cu 12 puncte, în timp ce Palace se află pe locul 10, cu 16 puncte. Leeds a coborât la doar un loc deasupra zonei de retrogradare, ca urmare a jocului lor lamentabil. Acum se află la trei puncte deasupra temutei zone de retrogradare.

Principala lor problemă este recordul teribil pe teren propriu, deoarece au câștigat doar unul din cele șase meciuri disputate acasă. În cel mai recent meci al lor, au fost ținuți la egalitate, 1-1, de Brighton. În cele șase meciuri disputate pe teren propriu, au marcat doar șase goluri, în timp ce au primit nouă. Leeds a obținut doar două victorii în ultimele opt meciuri pe teren propriu.

hhhhCRYSTAL PALACE

Crystal Palace avea șapte meciuri fără înfrângere până când a pierdut cu 2-1 în fața lui Aston Villa în ultimul meci. Ei vor fi atenți la recordul teribil de pe Elland Road, deoarece au pierdut ultimele șase meciuri pe teren propriu împotriva lui Leeds. De la victoria lui Palace din 2006, nu a mai existat o victorie în deplasare în acest meci. În ultimele șapte meciuri în deplasare, Crystal Palace a câștigat doar o singură dată.

Singura victorie în deplasare a venit împotriva lui Manchester City, care a fost învinsă cu 2-0. Clasamentul ligii este aglomerat, iar o victorie a lui Palace ar putea să o ridice deasupra rivalilor londonezi de la Tottenham pe locul opt.


Leeds va dori să pună capăt formei lor proaste, deoarece o nouă înfrângere i-ar putea pune în pericol de a aluneca în zona retrogradării. Crystal Place va încerca să demonstreze că recentul lor eșec a fost doar o pată pe radar și va căuta prima victorie pe Elland Road în ultimii 15 ani. Mizăm prin umrare pe un meci deschis, cu goluri și de o parte și de alta (GG).


PUNCTE CHEIE:

  • 8 din ultimele 11 meciuri jucate acasă de Leeds (inclusiv amicale) au adus goluri la ambele porți;
  • Din ultimele 11 meciuri jucate acasă, Leeds a păstrat poarta intactă o singură dată;
  • 6 din ultimele 8 meciuri ale lui Crystal Palace au confirmat pariul GG;
  • Crystal Palace are o singură deplasare oficială din ultimele 9 în care nu a primit gol.