Meniu

JOACĂ 765 ROTIRI GRATUITE LA SUPERBET!

CE PRIMEȘTI FĂRĂ DEPUNERE?

389 Rotriri Gratuite la celebrul joc cu șeptari în flăcări, Sizzling Hot Deluxe. Bonusul are rulaj de doar X1, iar fiecare rotire valorează 0.1 lei.

CUM JOCI GRATUIT PESTE 765 DE ROTIRI LA SUPERBET?

1. DESCHIDE CONT la Superbet prin ACEST LINK

2. VERIFICĂ-ȚI IDENTITATEA trimițând o copie după actul de identitate (dacă ai totuși neclarități, ai AICI UN GHID).

3. ÎN URMĂTOAREA ZI lucrătoare după verificarea identității vei primi, direct în cont și fără nici o depunere, Cele 389 de rotiri la Sizzling Hot Deluxe, jocul unde șeptarii sunt deja în flăcări!

4. DEPUNE 50 DE LEI. Vei primi alte două bonusuri - 50 rotiri gratuite la Shining Crown plus un bonus egal cu valoarea depozitului efectuat. Din banii bonus, poți juca alte 500 de rotiri gratuite la Sizzling Hot. În total, ai peste 900 de rotiri gratuite ca bonus de bun venit la Superbet.

joaca peste 765 de rotiri gratuite la superbet

Ai deja cont la Superbet? Vezi și restul bonusurilor disponibile aici.


ALTE BONUSURI PE CARE SĂ LEI IEI LA SUPERBET

1. Zilnic, o rotire gratuită la SUPERSPIN, Aici, poți câștiga bonusuri constând în rotiri gratuite, bani bonus pentru sport, loto sau live cazino.

2. O participare gratuită la fiecare ediție de SUPER PRONO. Bifează minim două răspunsuri corecte la cele 4 întrebări și ia-ți partea din fondul de premiere de 200.000 lei al fiecărei ediții.

3. În PAGINA DE PROMOȚII găsești mereu toate ofertele disponibile, astfel încât să ai un avantaj de fiecare dată când joci în cazino sau la pariuri sportive.

La Superbet ai 389 de rotiri gratuite, fara depunere, la inregistrare


TERMENI ȘI CONDIȚII BONUS

 1. Oferta este destinată doar clienților noi care se înregistrează prin link-ul Punepariu, în intervalul 01.06 - 31.07.2023. Vezi aici.
 2. Va trebui să parcurgi procesul de verificare a identității înainte de a primi cele 389 ROTIRI GRATUITE la Sizzling Hot Deluxe.
 3. Rotirile vor fi creditate în maxim 48 de ore după ce ai parcurs procesul de verificare KYC!
 4. Ai la dispoziție 24 de ore să accepți oferta din momentul primirii, în caz contrar acesta va expira.
 5. Rotirile Gratuite sunt valabile doar în jocul de cazino Sizzling Hot Deluxe, timp de 7 zile!
 6. Pentru a putea beneficia la maxim de bonusul descris în acest articol trebuie să efectuezi și un depozit de minim 50 de lei.
 7. Eventualele câștiguri rezultate din urma utilizării rotirilor gratuite trebuiesc rulate o singură dată înainte de a putea fi extrase.
 8. Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile.
 9. Oferta este limitată la o singură utilizare per jucător / adresă / familie / IP etc. Dacă ai beneficiat în trecut de o ofertă de bun venit la Superbet, nu mai poți beneficia din nou. Orice abuz poate duce la neacordarea sumei suplimentare și la închiderea contului. Nu deschide cont prietenei, soției, mamei etc și apoi să ne întrebi de ce nu ai primit bonusul menționat în acest articol.
 10. Trebuie să bifezi toate căsuțele de marketing la înregistrare (grijă la acest punct, pentru că mulți nu îl îndeplinesc și apoi se întreabă de ce nu au primit freebet-urile).
 11. Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 12. Oferta se supune termenilor generali Superbet.


CE POȚI CÂȘTIGA LA SIZZLING HOT DELUXE

Sizzling Hot Deluxe este un joc clasic de la Novomatic, cu 5 linii și 3 coloane în care sunt prezente doar 8 simboluri. Mecanica jocului este foarte simplă și oferă o singură funcționalitate extra - posibilitatea de a dubla (sau a pierde) tot câșțigul în funcția Gamble.

Deși steluța este considerată simbol Scatter în acest joc, ea nu declanșează nici o rundă bonus. Are doar atuul de a plăti atunci când apare de minim 3 ori pe ecran, indiferent de poziții.

Volatilitatea jocului este una medie, în timp ce RTP-ul este de 95.66%.

Plățile oferite de simbolurile de fructe - fie că e vorba de pepeni, lămâi sau prune, sunt nesemnificative, și nu fac decât să te țină mai mult timp în joc. Plata consistentă este în momentul în care prinzi un ecran de șeptari, care îți aduc un câștig total de 5000 de ori miza jucată.

Tabel plati Sizzling Hot Deluxe

(Câștigurile din acest tabel sunt calculate la o miză de 40 de unități).


ALTE BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE OFERITE DE SUPERBET

În cazul în care acest bonus nu te-a convins, sau pur și simplu mecanica simplă din Sizzling Hot Deluxe nu este tocmai pe placul tău, nu uita că la Superbet ai la dispoziție și la alte bonusuri ce îți aduc rotiri gratuite și nu te pun să bagi mâna în buzunar. Verifică-le aici pe cele mai populare 3, toate la păcănele clasice cu șeptari 777 de la EGT, unde poți câștiga și celebrul Jackpot ce depășește constant valoarea de 2 milioane de euro (P.S.: sigur e motiv să deschizi o sticlă de șampanie și dacă vei câștiga una din valorile mai mici ale acestui jackpot).