Meniu

AVEM SUPER COTA SI SUPER BONUS

15 victorie și o remiză! Acesta este bilanțul celor de la Manchester City în ultimele 16 partide, remiza venind pe terenul lui Bayern într-un meci care conta doar pentru statistică (Cetățenii câștigaseră meciul tur cu 3-0).

Echipa lui Guardiola este dezlănțuită în acest moment și, după ce și-a recâștigat fotoliul de lider în Premier League, pare hotărâtă să adauge în vitrina clubului și singurul trofeu lipsă - Liga Campionilor. Iar dacă în sezonul trecut Real Madrid a scos din joben o revenire aproape imposibilă (cu două goluri marcate în prelungiri în partida retur), de data aceasta șansele nu mai par să fie în favoarea madrilenilor.

Desigur, există argumentul că Benzema&co sunt adevărați specialiști ai Ligii, dar jocul prestat de City în dubla cu Bayern nu le lasă prea mult loc de visat. În plus, elevii lui Ancelotii nu au un sezon tocmai strălucit - chiar și victoria din Cupa Regelui a fost una norocoasă, iar în tot sezonul putem număra pe degete meciurile mari făcute de Los Blancos.

Cu o defensivă întrecută ușor de atacanții unor formații ca Almeria sau Girona, Realul va avea probleme uriașe în fața lui Haaland, devenit între timp cel mai bun marcator din istoria Premier League într-un singur sezon. Nu în ultimul rând, gazdele meciului tur nu au reușit să pună nici un fel de presiune în campionat pe Barecelona și este chiar foarte posibil să piardă și locul secund.

În aceste condiții, cota oferită pentru victoria lui City pare complet eronată - nu mai puțin de 2,3.

Ca lucrurile să stea și mai bine, la Superbet primești 50 de lei bonus dacă pariezi minim 50 de lei pre-meci pe această partidă.

Oferta Liga Campionilor


Ce alte cote ar mai fi de pariat?

La forma arătată de atacanții lui City, minim două goluri marcate de elevii lui Guardiola sună foarte plauzibil. Și aici avem o cotă bună, de 1,95, mai ales că acest pariu a fost câștigat în 14 din ultimele 16 meciuri ale Cetățenilor.

Cum Realul are totuși avantajul terenului propriu și experiența Ligii, nici pariul X2&Peste 1,5 goluri, chiar dacă la o cotă de doar 1,65, nu poate fi ignorat.

Pentru cei curajoși, pariul 2&GG vine cu o cotă de 4.00.