Meniu

Bayern Munchen – Eintracht Frankfurt

Cât va contribui Eintracht la festivalul de goluri de la Munchen?

Meciul cu Hoffenheim a fost doar un accident. Bayern continuă să fie echipa distrugătoare din sezonul trecut și probabil va continua ceva vreme să provoace coșmaruri adversarilor. Meciul cu Eintracht are toate ingredientele să fie o altă reprezentație de gală, dar e de așteptat ca oaspeții să contribuie și ei la spectacol.

E greu să vorbești sau să scrii despre Bayern Munchen și să îți ții entuziasmul sub control. Campioana Germaniei și a Europei impresionează de fiecare dată când apare pe teren și nu încetează să minuneze privitorii cu fotbalul rapid, creativ, electrizant și extrem de eficient pe care-l practică.

Frankfurt, profil de victimă sigură

Sâmbătă, de exemplu, a venit rândul celor de la Eintracht Frankfurt să alerge pentru a evita, probabil, o nouă umilință. Iar oaspeții nu sunt deloc o trupă de neglijat. Sunt neînvinși în patru etape, au strâns opt puncte și au o echipă interesantă. Ba mai mult, în urmă cu două etape au trecut acasă de Hoffenheim (2-1) la doar o săptămână după ce Bayern pierduse în deplasare în fața aceluiași adversar (1-4).

Însă înfrângerea campionilor poate fi pusă pe seama oboselii, pentru că partida a fost programată la doar două zile și jumătate de Supercupa Europei, pe care Muller și compania o câștigaseră în prelungiri. Frankfurt, de exemplu, a făcut în ultima etapă un egal pe terenul lui Köln (1-1). Și, dacă nu ești în stare să câștigi într-o astfel de deplasare, e greu să ajungi prea optimist pe Allianz Arena din Munchen.

Tocmai de aceea credem că ne așteaptă un nou meci-spectacol la care sunt destule semne că va contribui din plin și Frankfurt. Dar, să fim serioși, același lucru îl așteaptă și bookmakerii, care au stabilit cota pentru minimum trei goluri în meci la 1.22!

KEY POINTS:

  • Bayern nu a mai pierdut pe teren propriu din noiembrie 2019. De atunci, a contabilizat 15 victorii și un egal (golaverajul în acest interval e de 58-15, adică o medie de aproape patru goluri marcate pe meci!)
  • De la înfrângerea cu Hoffenheim, munchenezii au câștigat cinci partide la rând, din care două cu Dortmund și Atletico Madrid. Golaverajul în acest interval e de 18-6.
  • Eintracht are o singură înfrângere în ultimele 12 partide jucate în Bundesliga, timp în care a strâns șapte victorii și patru remize
  • Ultimele zece meciuri oficiale disputate de echipa din Frankfurt s-au terminat cu ambele echipe pe tabelă (șapte dintre ele au fost GG3+)
  • Ultimele cinci partide directe de la Munchen s-au terminat GG3+ (golaveraj 17-8 pentru Bayern, deci o medie de cinci goluri pe meci!)
  • Bayern are 11 victorii la rând în meciurile din Bundesliga cu Eintracht și e neînvinsă din 2000! (14 victorii și un egal în acest interval)