Meniu

BILETUL din 24 Ianuarie- PIERDUT pentru o cotă de 2.00.

După ce Mainz ne-a surprins din nou, pentru duminică am ales să mizăm pe un singur meci din care să alcătuim biletul zilei. Motivele sunt date de cota generoasă a acestui pariu pentru ambele marchează și de faptul că ne așteptăm din nou la multe surprize din partea favoritelor.

BILETUL ZILEI - 24.01.2020

Rennes - Lille (ora 18:00)
GG - COTĂ 2.00


COTĂ TOTALĂ - 2.00

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei - 24.01


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 2.00

După ce s-a chinuit cumplit în timpul meciurilor de Liga Campionilor, Rennes pare să își fi regăsit cadența și este neînvinsă în ultimele 7 etape. Chiar dacă a pierdut surprinzător acum 3 etape cu Angers, Lille rămâne una din cele mai puternice echipe din Franța și este clar capabilă să marcheze în fața oricărui adversar.

  • Ambele echipe au marcat în 6 din ultimele 7 întâlniri directe (și în 10 din ultimele 13);
  • Ambele echipe au marcat în 7 din ultimele 10 meciuri acasă ale lui Rennes;
  • Rennes a marcat în 17 din ultimele 19 meciuri jucate acasă;
  • Lille a marcat în ultimele 18 deplasări oficiale;
  • Ambele echipe au marcat în 9 din ultimele 12 meciuri ale lui Lille;
  • Ambele echipe au marcat în 4 din cele 5 meciuri ale lui Rennes cu echipe de top 6 (iar aceeași situație este și in meciurile cu Lille, ambele echipe nereușind să marcheze în fața PSG-ului).

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro