Meniu

BILETUL ZILEI din 25 Ianuarie - CÂȘTIGAT pentru o cotă de 2.16.

Începem săptămâna cu o dublă pe favoritele Porto și CFR.

BILETUL ZILEI - 25.01.2020

Farense - Porto 0-1 (0-1)
2 - COTĂ 1.44 (CÂȘTIGAT)

Hermannstadt - CFR Cluj 0-1 (0-1)
2 - COTĂ 1.50 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.16 (CÂȘTIGAT)

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 25.01


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Porto Câștigă (2) - COTĂ 1.44

Porto a lăsat impresia unei echipe indestructibile după seria fenomenală începută pe 3 noiembrie (o victorie cu 3-0 contra lui Marseille în Liga Campionilor) și care a continuat până pe 15 ianuarie (1-1 acasă cu Benfica). A venit apoi eșecul surprinzător din Cupa Legii în fața lui Sporting (surprinzător nu pentru că Sporting ar fi un adversar modest, ci pentru că Porto a condus până în minutul 86, dar a primit 2 goluri pe final). Acum însă Porto caută să își reia seria victoriilor pentru a se apropia de un nou titlu.

 • Porto a câștigat 5 din ultimele 6 meciuri de campionat;
 • Farense a pierdut toate cele 3 deplasări la echipe aflate în top 3;
 • Porto a câștigat toate cele 8 meciuri jucate până acum cu echipe aflate mai jos de locul 7;
 • Porto are cel mai bun atac din Portugalia, cu 36 de goluri înscrie în 14 meciuri.

CFR Câștigă (2) - COTĂ 1.50

CFR-ul continuă alergarea spre titlu pe terenul modestei Hermannstadt. Echipa și-a revenit după plecarea lui Dan Petrescu și singura înfrângere din această perioadă (1-2 cu Young Boys, în Liga Europa) poate fi pusă pe seama arbitrajului. În plus, și în sezonul trecut echipa a demonstrat că are experiența necesară pentru câștigarea unui campionat mai ales prin asigurarea punctelor în meciurile cu echipele mai slab cotate.

 • CFR a câștigat 4 din cele 6 întâlniri directe (două victorii au venit în chiar ultimele 2 meciuri);
 • Hermannstadt are o singură victorie în ultimele 13 meciuri (7 înfrângeri și 5 egaluri);
 • Pe teren propriu, Hermannstadt a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri (nu a marcat în nici una din aceste înfrângeri);
 • CFR a câștigat ultimele 5 deplasări de campionat fără să primească gol;
 • CFR a câștigat toate cele 6 meciuri disputate până acum cu echipe aflate mai jos de locul 10 fără să primească vreun gol;
 • Hermannstadt a pierdut toate cele 3 meciuri jucate până acum cu echipele aflate pe primele 3 locuri fără să marcheze vreun gol;
 • CFR are cea mai bună apărare din campionat (cu doar 7 goluri în 17 etape), iar Hermannstadt al doilea cel mai slab atac (cu 17 goluri marcate în 17 etape).

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro