Meniu

BILETUL din 26 Ianuarie - CÂȘTIGAT pentru o cotă de 1.45.

Pentru marți am ales să mizăm pe PSV, a cărei deplasare la Emmen ar trebui să fie mai mult o formalitate, și pe atacul lui Rapid Viena, care produce meciuri spectaculoase.

BILETUL ZILEI - 26.01.2020

Emmen - PSV (ora 21:00)
2 - COTĂ 1.44 (CÂȘTIGAT)

Rapid Viena - St. Polten (ora 21:30)
O 2.5 - COTĂ 1.48 (AMÂNAT)


COTĂ TOTALĂ - 1.97

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 26.01


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① PSV Câștigă (2) - COTĂ 1.35

PSV se deplasează pe terenul ultimei clasate, Emmen, în ceea ce ar trebui să fie o victorie faciliă cu o echipă ca și retrogradată. În plus, PSV are mare nevoie de puncte măcar pentru a-și asigura locul de Liga Campionilor (deși nici lupta pentru titlu nu este încheiată).

  • Emmen nu a obținut nici o victorie în cele 18 etape trecute din campionatul olandez și a primit 45 de goluri (o medie de 2.5 goluri primite pe meci);
  • În ultimele 6 meciuri, Emmen a obținut un singur egal (0-0), iar în rest a suferit 5 înfrângeri;
  • PSV a câștigat ultimele 3 meciuri și 4 din ultimele 5 deplasări (plus un egal);
  • Emmen a pierdut toate cele 6 meciuri disputate până acum cu echipe de top 5 (golaveraj 5 - 18);
  • PSV a câștigat toate cele 8 meciuri disputate până acum cu echipe aflate mai jos de locul 11 (iar 7 dintre ele le-a câștigat la minim 2 goluri diferențăm, golaverajul în aceste 8 meciuri fiind 24 - 3).

Se marchează cel puțin 3 goluri (O2.5) - COTĂ 1.48

Dacă în ultimii 7 ani campionatul a fost "arestat" de Salzburg, anul acesta Rapid Viena simte că are o șansă la un nou trofeu (după ce rivala a suferit deja 3 înfrângeri în primele 13 runde). Pentru asta, vienezii nu se pot încurca de o echipă precum St. Polten (echipă care a fost învinsă cu 8-2 de Salzburg), iar stilul lor de joc ne duce cu gândul la un meci cu multe goluri.

  • S-au marcat cel puțin 3 goluri în ultimele 5 meciuri acasă ale lui Rapid Viena (și în 10 din ultimele 12 pe teren propriu);
  • În 12 din ultimele 13 deplasări ale lui St, Polten au fost cel puțin 3 goluri;
  • Din cele 6 deplasări din actualul campionat, St. Polten a avut mai puțin de 3 goluri doar în meciul cu Austria Viena (1-1), echipă cu un stil de joc mult mai închis;
  • St. Polten are un golaveraj de 25-25, o medie de aproape 4 goluri pe meci;
  • Rapid Viena are un golaveraj de 30 - 18, o medie de 3.7 goluri pe meci.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro