Meniu

BILETUL din 21 Noiembrie. Abordăm dublajul cu încredere

BILETUL ZILEI - 21.11.2021

Troyes - St. Etienne (16:00)
GG - COTĂ 1.71

Feyenoord - Zwolle (15:30)
1 - COTĂ 1.22

COTĂ TOTALĂ - 2.09

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 21.11

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.71

Campionatul francez a devenit unul extrem de antrenant, cu o medie de 2,87 goluri pe meci și 62% din partide încheiate cu pariul GG bifat. Una din principalele artizane ale acestui pariu este St. Etienne, echipă cu un fotbal extrem de deschis și implicit plăcut privitorilor imparțiali. Cu cea mai slabă apărare (28 de goluri primite după numai 13 runde), St. Etienne este obligată să atace constant pentru a spera că va smulge puncte. Troyes nu știe nici ea să se apere prea bine (21 de goluri primite) și este nevoită să joace tot pe cartea atacului (ineficient ce-i drept cu echipele de top, dar cu potențial în fața unei echipe precum St. Etienne. Cum ambele au mare nevoie de puncte, ne așteptăm la un meci deschis, cu goluri de ambele părți.


PUNCTE CHEIE:

 • 8 din ultimele 9 meciuri jucate acasă de Troyes au confirmat pariul GG;

 • Troyes a marcat în ultimele 22 de meciuri jucate acasă;

 • 17 din ultimele 19 meciuri ale lui St. Etienne au confirmat selecția GG;

 • Toate cele 9 meciuri ale lui St. Etienne din acest sezon cu echipe aflate sub locul 6 au confirmat pariul GG;

 • Ultimele 3 directe au bifat chiar selecția GG3+.

Bonus Superbet


② Feyenoord câștigă (1) - COTĂ 1.22

Lupta din Eredivisie este extrem de încinsă, cu primele 3 clasate despărțite de doar două puncte (iar Feyenoord, echipa de pe locul 3, are și un meci în minus), astfel că toate punctele câștigate, mai ales cu echipe de subsol, sunt extrem de importante. Reînviată parcă începând cu returul sezonului precedent, Feyenoord pare acum capabilă să se lupte cu PSV (pe care a și zdrobit-o, în deplasare, cu 4-0), și cu puțin noroc chiar și cu Ajax (dacă aceasta va continua să piardă puncte ușor în campionat, căci a demonstrat în Ligă care este nivelul său real). Zwolle, care a avut o clasare solidă în sezonul trecut, simte acum amenințarea retrogradării, după ce a adunat doar 4 puncte în 12 etape și vede cum meci de meci nu poate să țină pasul indiferent de adversar. Prin urmare, este greu de imaginat un alt deznodământ în afară de victoria echipei gazdă.


PUNCTE CHEIE:

 • Feyenoord are 9 victorii în ultimele 11 partide, de 8 ori marcând și minim două goluri;

 • Pe teren propriu, situația este și mai impresionantă - cu 12 victorii și un egal în ultimele 13 oficiale. Într-un singur meci din acestea nu au marcat de minim două ori;

 • În campionat, Feyenoord are 8 victorii și un egal din 9 meciuri cu echipe aflate mai jos de locul 5. Și în sezonul trecut a avut 7 victorii și un egal în 8 partide jucate acasă cu ultimele 8 clasate;

 • Feyenoord s-a impus fără probleme și în ultimele 4 directe;

 • Zwolle a ajuns la 12 înfrângeri în ultimele 13 deplasări oficiale, iar în 6 din ultimele 8 a primit și minim două goluri;

 • Zwolle, ultima clasată cu doar 4 puncte după 12 etape, are cel mai ineficient atac (7 goluri marcate) și a doua cea mai slabă apărare (22 de goluri primite). În plus, cele 4 puncte au fost obținute cu vecinele de subsol, pierzând toate cele 10 meciuri cu echipe clasate mai sus de locul 14.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro