Meniu

BILETUL ZILEI DIN 21 APRILIE.

BILETUL ZILEI - 21.04.2023

Biletul Zilei 21.04


Plock - Jagiellonia (19:00)
1X - COTĂ 1.50

Slaven Belupo - Osijek (19:10)
NGG - COTĂ 1.75

COTĂ TOTALĂ - 2.63

Plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei! În plus, dacă pariezi minim 50 lei, indiferent dacă ai sau nu cont deja, primești un pariu gratuit de 50 de lei.

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet


① Plock nu pierde (1X) - COTĂ 1.50

  • Plock are două victorii și două remize în ultimele 4 meciuri oficiale jucate acasă;
  • Plock are 3 victorii și două remize în ultimele 5 directe;
  • Din cele 11 meciuri jucate acasă în acest sezon cu echipe din afara locurilor europene, Plock are o singură înfrângere;
  • Jagiellonia nu a câștigat în ultimele 20 de deplasări (ultimul succes pe teren străin datează din 21 mai 2022, iar precedentul din 2021).


② Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.75

  • Osijek a păstrat poarta intactă în 8 din ultimele 9 întâlniri directe (deci toate au confirmat pariul NGG);
  • 9 din ultimele 11 meciuri oficiale ale lui Slaven Belupo au confirmat pariul NGG;
  • Două din ultimele 3 directe s-au încheiat cu scor alb.


JOACĂ ÎN AVANTAJ!

La Superbet, ai super beneficii când pariezi pe Liga Campionilor chiar dacă ai deja cont. Plaseză un bilet de minim 50 lei la o cotă de minim 1,6 (pentru biletele single) sau 2,5 (dacă ai minim două selecții pe bilet) și primești un pariu gratuit de 50 lei la încheierea pariului.

Bonus 50 Lei Liga Campionilor Superbet

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro