Meniu

BILETUL ZILEI DIN 16 MARTIE. CURG GOLURILE ÎN EUROPA?

BILETUL ZILEI - 07.03.2023

Biletul Zilei 16 martie


Freiburg - Juventus (19:45)
GG - COTĂ 2.00


COTĂ TOTALĂ - 2.00

Plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei! În plus, dacă pariezi minim 50 lei, indiferent dacă ai sau nu cont deja, primești un pariu gratuit de 50 de lei.

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

În ciuda noului scandal în care a fost implicată și a depunctării din Serie A, Juventus traversează o perioadă solidă - s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei, a câștigat 5 din ultimele 6 meciuri de campionat și e tot mai aproape de locurile europene, iar în Europa League pleacă cu prima șansă la calificare. Totuși, defensiva dă semnale de alarmă, mai ales în deplasare, în fața adversarilor mai valoroși.

Freiburg își continuă în Bundesliga lupta pentru un loc de Liga Campionilor, o bătălie extrem de aprinsă în acest sezon. Pe teren propriu, nemții sunt o mașinărie de goluri, dar defensiva este lăsată de multe ori descoperită, ceea ce duce la multe meciuri spectaculoase. Cum gazdele au șanse totuși să întoarcă scorul din tur, ne așteptăm să își joace această șansă și să iasă la atac, ceea ce creează premisele unui meci cu goluri la ambele porți.

① Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 2.00

  • Ultimele 6 meciuri oficiale găzduite de Freiburg au confirmat pariul Ambele echipe marchează;
  • Freiburg are un singur meci oficial jucat acasă din ultimele 20 în care nu a marcat;
  • 6 din cele 7 meciuri ale lui Freiburg cu echipe de top 7 din Germania au confirmat pariul GG (nu au reșit să marcheze pe terenul lui Bayern);
  • Freiburg a marcat în 6 din cele 7 meciuri europene din acest sezon (nu a înscris în meciul tur de la Torino);
  • Juventus a primit gol în 3 din ultimele 4 partide;
  • În Serie A, Juve a primit gol în fiecare din cele 3 deplasări la echipe de top 6.


JOACĂ ÎN AVANTAJ!

La Superbet, ai super beneficii când pariezi pe Liga Campionilor chiar dacă ai deja cont. Plaseză un bilet de minim 50 lei la o cotă de minim 1,6 (pentru biletele single) sau 2,5 (dacă ai minim două selecții pe bilet) și primești un pariu gratuit de 50 lei la încheierea pariului.

Bonus 50 Lei Liga Campionilor Superbet

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro