Meniu

BILETUL ZILEI DIN 17 MARTIE. OCHIM O DUBLĂ

BILETUL ZILEI - 17.03.2023

biletul zilei 17 martie


Konyaspor - Galatasaray (19:00)
2 - COTĂ 1.80

Sassuolo - Spezia (19:30)
1X - COTĂ 1.24

COTĂ TOTALĂ - 2.20

Plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei! În plus, dacă pariezi minim 50 lei, indiferent dacă ai sau nu cont deja, primești un pariu gratuit de 50 de lei.

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet


① Galatasaray câștigă (2) - COTĂ 1.80

  • Galatasaray a câștigat ultimele 16 meciuri, inclusiv amicale;
  • Galata a câștigat ultimele 17 meciuri jucate în competițiile interne;
  • Liderul din Super Liga turcă s-a impus și în 3 din ultimele 4 directe;
  • Konyaspor a obținut doar un egal în ultimele 4 meciuri oficiale găzduite;
  • Konyaspor are cel mai slab atac în meciurile jucate pe teren propriu - doar 9 goluri în 14 partide, și este printre cele codașe și la numărul de puncte strânse.


② Sassuolo nu pierde (1X) - COTĂ 1.24

  • Sassuolo vine după o perioadă bună de joc, cu 3 victorii consecutive, ultima după ce a marcat de 4 ori contra Romei;
  • În ultimele 8 partide, Sassuolo a pierdut doar contra lui Napoli, dar a reușit să învingă echipe precum AC Milan, Atalanta sau AS Roma;
  • Sassuolo a câștigat cu 4-1 ultimul meci direct găzduit și e neînvinsă în ultimele 3;
  • Spezia a primit minim două goluri în fiecare din ultimele 4 deplasări, fără să reușească să câștige nici unul din aceste meciuri;
  • În cele 13 deplasări din acest sezon, Spezia a suferit 9 înfrângeri (mare are două remize și două victorii), inclusiv cu Besiktas, Basakhserhir și Trabzonspor;


JOACĂ ÎN AVANTAJ!

La Superbet, ai super beneficii când pariezi pe Liga Campionilor chiar dacă ai deja cont. Plaseză un bilet de minim 50 lei la o cotă de minim 1,6 (pentru biletele single) sau 2,5 (dacă ai minim două selecții pe bilet) și primești un pariu gratuit de 50 lei la încheierea pariului.

Bonus 50 Lei Liga Campionilor Superbet

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro