Meniu

BILETUL din 01 August. Gent irosește avansul de 2 goluri


BILETUL ZILEI - 01.08.2021

Gent - Beerschot VA
1&2+ - COTĂ 1.59

Hajduk S. - Sibenik
1&2+ - COTĂ 1.48

COTĂ TOTALĂ - 2.35

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 01.08

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Gent câștigă și se marchează cel puțin două goluri (1&2+) - COTĂ 1.59

Gent a pierdut meciul de debut din acest sezon, 1-2 la St. Truiden, deși reușise să deschidă scorul încă din startul meciului. Revine însă pe teren propriu, acolo unde joacă foarte bine și unde a zdrobit-o recent pe Valerenga (4-0) în Europe Conference League. Beerschot a debutat tot cu o înfrângere, 0-1 pe teren propriu cu Cercle Brugge, iar dacă anul trecut a luptat pentru locurile de Europa, anul acesta pare mai curând o candidată la retrogradare. Forma slabă arătată în finalul sezonului trecut plus jocul de debut nu le dau oaspeților prea mari speranțe în această deplasare.

PUNCTE CHEIE:

  • Gent a câștigat 8 din ultimele 10 meciuri oficiale jucate acasă;
  • În ultimul amical al verii Gent a reușit să o învingă pe Lille, campioana Franței;
  • Beerschot a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri oficiale jucate;
  • În 10 din ultimele 12 meciuri oficiale ale lui Beerschot s-au marcat minim două goluri;
  • Beerschot a pierdut ambele deplasări de până acum la Gent, cu 3-0 și 5-1.

Hajduk S. câștigă și se marchează cel puțin două goluri (1&2+) - COTĂ 1.48

Hajduk S. a reușit să deschidă scorul în meciurile de debut, cu Lok. Zagreb și Osijek, dar a trebuit să se recunoască învinsă în final de vice-campioană și egalată de echipa din Zagreb. Acum insă, în fața modestei Sibenik, echipa nu mai are altă scuză și nu poate lua în calcul alt rezultat decât victoria. Sibenik a evitat retrogradarea deși a înregistrat 19 înfrângeri în 36 de etape, dar jocul său pare să se deterioreze de la meci la meci. După ce a pierdut și ultimele 4 amicale, seria a continuat și în campionat pentru Sibenik: 0-3 cu Osijek și 1-3 cu Gorica. Speranțele unui rezultat bun în deplasare sunt minime, căci ultima victorie pe teren străin a avut loc acum peste 6 luni (interval în care a mai strâns doar 4 egaluri și 11 înfrângeri).

PUNCTE CHEIE:

  • Sibenik vine după 6 înfrângeri consecutive, dintre care ultimele 4 la minim două goluri diferență;
  • Sibenik a pierdut ultimele 5 meciuri oficiale cu un golaveraj de 1 - 12;
  • În ultimele 15 deplasări (inclusiv amicale), Sibenik are doar 4 egaluri și 11 înfrângeri. În 10 din aceste meciuri a primit minim două goluri;
  • Hajduk Split a câștigat 9 din ultimele 14 meciuri jucate acasă;
  • Hajduk Split a câștigat ultimele 3 întâlniri directe fără să primească vreun gol.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro